Ελληνικά δελτία ειδήσεων: “Σαρδάμ” πολλών καρδιναλίων

Σε μια ζωντανή μετάδοση όλα είναι πιθανό να συμβούν… ακόμη και να λέει το στόμα μας πράγματα τα οποία ξεφεύγουν και προκαλούν αίσθηση και γέλιο μέχρι δακρύων.

Πολλοί τηλεθεατές έχουν δει δημοσιογράφους, παρουσιαστές και όχι μόνο να να κάνουν λάθη κατά τη διάρκεια των εκπομπών τους. Δεν είναι λίγες οι εκπομπές που έχουν γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λόγω μίας ανάλογης περίπτωσης. Οι σοφοί λέγανε πως όλα τα γραπτά μένουν. Όμως, η αλήθεια είναι πως εκτός από τα γραπτά μένουν και τα βίντεο, με διάφορες αστείες στιγμές από την τηλεόραση.

Τα δελτία ειδήσεων έχουν την τιμητική τους στα σαρδάμ και τις γκάφες των παρουσιαστώ

Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έχουν πέσει σε αντίστοιχα λάθη. Οι ώρες των δελτίων ειδήσεων είναι πάρα πολλές. Αφορούν ένα πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητας των δημοσιογράφων και των καναλιών. Άλλωστε, είναι γνωστό πως τα δελτία ειδήσεων που προβάλλονται κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι δύο.

Για πολύ γέλιο: Οι 10 καλύτερες γκάφες στα ελληνικά δελτία ειδήσεων που έμειναν στην ιστορία – «Ενός “λεπρού” σιγή» και αλλά πολλά

Το βίντεο με τις πιο αστείες ατάκες από ελληνικά δελτία ειδήσεων

Το ένα είναι το δελτίο, το οποίο προβάλλεται κατά τις μεσημεριανές ώρες. Το δεύτερο είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς αργά το απόγευμα μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. Άλλωστε, η επικαιρότητα τρέχει με ραγδαίους ρυθμούς και το ίδιο συμβαίνει και με τις ειδήσεις. Κάτι που έγινε το μεσημέρι, μπορεί να άλλαξε έως το βράδυ. Ωστόσο, μέσα σε αυτά δεν λείπουν και τα σαρδάμ και οι γκάφες των παρουσιαστών.