Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;:«Έπεσαν «λόγια» από πρόσωπα που δεν ήθελαν τον Λιάγκα στο «Late Night»»
Www.true.gr

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;:«Έπεσαν «λόγια» από πρόσωπα που δεν ήθελαν τον Λιάγκα στο «Late Night»»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για το «κόψιμο» της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, «Late Night» από τον ΑΝΤ1 και δεν «μασάει» τα λόγια του.

-Πώς φτάσαμε στο κόψιμο του «Late Night»; Ένιωσες αδικία;

«Μετά τα «Spata» κατάλαβα πλήρως πως ο επιχειρηματίας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και το κανάλι κρίνει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κοπεί. Και εσύ μαζεύεις τα κομμάτια σου και προχωράς. Το κακό ήταν πώς υπήρχαν εργαζόμενοι και ευτυχώς οι περισσότεροι, με παραίνεση του Λιάγκα, απορροφήθηκαν σε άλλα πόστα Δεν έγινε τίποτα τρομερό. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε πως εν όψει την έναρξης του «Survivor 2» έπρεπε να κάνει συνολικό επανασχεδιασμό στη νυχτερινή του ζώνη. Έτσι αποφασίστηκε το κόψιμο, με βάση το γεγονός πως ό,τι έπαιζε απέναντι από το «Survivor 1» πρόπερσι έκανε μονοψήφια νούμερα Δεν ξέρω αν υπήρχαν και κάποιες άλλες αφορμές. Αυτό το γνωρίζουν οι ιθύνοντες» τόνισε στο TV Έθνος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

-Κάποιες προσωπικές απόψεις του Γιώργου Λιάγκα στον «αέρα» της εκπομπής ή η επιλογή κάποιων καλεσμένων θεωρείς πως έπαιξαν ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση του ΑΝΤ1;

«Κατόπιν εορτής ειπώθηκαν διάφορα Υπήρξε μια ανώτερη βούληση στελέχους, η «αόρατη Αρχή» που λέμε, που θεώρησε στρατηγική κίνηση το κόψιμο του «Late Night», Αν με ρωτάς αν σε όλο αυτό που έγινε υπήρξαν και προσωπικές σκοπιμότητες, θα σου πω «ναι». Έπεσαν «λόγια» από πρόσωπα που δεν ήθελαν τον Λιάγκα στο «Late Night». Το πιστεύω.


-Η προσωπική σου σχέση πια με τον Γιώργο πώς είναι;

«Ηρεμη, ειλικρινής και με αλληλοεκτίμηση. Δεν είμαστε κάθε μέρα μαζί όπως παλιά Υπάρχει ισορροπία, αφού ξεκαθαρίσαμε τα μεταξύ μας. Με εκτιμά επαγγελματικά και εγώ το ίδιο.»

Πηγη gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr