Κάτι ιστορικό για τα δεδομένα του Survivor παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες με θύματα την ομάδα των Μαχητών η οποία χάνει διαρκώς στα αγωνίσματα αλλά και τα κουίζ με αποτέλεσμα να μην έχει κερδίσει κάποιο έπαθλο φαγητού και να κινδυνεύει με ασιτία.

Η ομάδα των Μαχητών χάνει το ένα αγώνισμα μετά το άλλο, αποτέλεσμα της κούρασης και της εξάντλησης λόγω έλλειψης φαγητού. Για πρώτη φορά μία ομάδα επιβιώνει μόνο με τις λίγες προμήθειες της παραγωγής και αυτό ο Αcun το έχει φυσικά παρατηρήσει.

Μπορεί ο Τούρκος παραγωγός να θέλει κάθε χρόνο να γίνονται και πιο δύσκολες οι συνθήκες στο ριάλιτι, αλλά πλέον το θέμα της ασιτίας των Μαχητών είναι μη διαχειρίσιμο, ειδικά όταν αντιμετωπίζουν φαγωμένους αντιπάλους.

Έτσι ο Τούρκος πήρε απόφαση και στο παιχνίδι θα προστεθούν άμεσα δύο νέοι παίκτες στους Μαχητές, ενώ αναμένονται σε λίγο καιρό να μπουν μέχρι δύο ακόμα, η μία μάλιστα αθλήτρια του στίβου, για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των Μπλε να κερδίσουν και να φάνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προστεθεί και ένα μικρό έπαθλο φαγητού για τον νικητή του αγωνίσματος ασυλίας, ώστε ακόμα και έτσι να μπορέσει κάποιο άτομο των χαμένων ομάδων να έχει ένα μικρό βοήθημα φαγητού.

πηγη: dailymedia.com.gr