Για να μην χάνετε χρόνο. Αυτές είναι οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Λέοντα
Www.true.gr

Για να μην χάνετε χρόνο. Αυτές είναι οι 4 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Λέοντα

Με αυτές τις γυναίκες ταιριάζει ο Λέων


Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο άντρας Λέων δεν ταιριάζει με όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες με τις οποίες μπορεί να δημιουργήσει έναν υπέροχο συνδυασμό και άλλες που δεν θέλει καν να τις βλέπει μπροστά του… Διάβασε παρακάτω και δες ποιες είναι οι κατάλληλες γυναίκες για σχέση για αυτόν.

Γυναίκα Zυγός

Πιθανότατα η σχέση τους να ξεκινήσει σαν φιλία, αλλά να καταλήξη σε ερωτική. Η Ζυγίνα είναι κοινωνικότατη, γνωρίζεται εύκολα με κόσμο, ξέρει να διασκεδάζει ενώ έχει και αρκετά ενδιαφέροντα. Επίσης, της αρέσει η καλοπέραση, οι πολυτέλειες, οι τέχνες και είναι καλαίσθητη, γι’ αυτό ταιριάζει με τον Λέοντα, με τον οποίο όχι μόνο έχει χημεία, αλλά απολαμβάνει τις συζητήσεις μαζί της, καθώς είναι πρόθυμη να ακούσει όλες τις δημιουργικές του ιδέες και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.


Γυναίκα Σκορπιός

Η μυστηριώδης και ερωτική αυτή γυναίκα μπορεί να ξετρελάνει τον Λέοντα, αν και στην αρχή ενδεχομένως να τον παιδέψει, μέχρι να την κατακτήσει. Ωστόσο, όσο την εξερευνά θα ανακαλύπτει ότι δεν τα δίνει όλα μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στη σχέση της. Είναι ανθεκτική, επίμονη, πιστή και αφοσιωμένη στον άντρα της κι αυτό είναι που θα τον κάνει να την ερωτευτεί τρελά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι αν τον θελήσει αυτή, δε θα καταφέρει να της ξεφύγει.

Γυναίκα Αιγόκερως

Η Αιγοκερίνα έχει δυναμισμό και έντονη προσωπικότητα και κοινωνικό προφίλ κάτι που γοητεύει τον άντρα Λέοντα. Αν μάλιστα είναι και επιτυχημένη στον τομέα της αυτόματα θα έχει χτυπήσει το κέντρο της καρδιάς του. Αν και του φαίνεται ψυχρή, μόλις την πλησιάσει θα ανακαλύψει τη διασκεδαστική της πλευρά και το χιούμορ της. Ξέρει να παλεύει, δουλεύει αρκετά ακόμα και για τη σχέση της, δεν τα παρατάει στην πρώτη δυσκολία και παρότι διστάζει ορισμένες φορές, μπορεί να πάρει τα ηνία της όποιας κατάστασης, αποδεικνύοντας ότι η θέση της βασίλισσας της ταιριάζει γάντι.


Γυναίκα Ιχθύς

Εκ πρώτης όψεως, δείχνουν τελείως αταίριαστοι, ωστόσο, ο άντρας Λέοντας έχει ανάγκη από αγάπη, προσοχή και κανάκεμα που η πλούσια σε συναισθήματα Ψαρίνα μπορεί να του προσφέρει απλόχερα. Θα τον κάνει το κέντρο του κόσμου της, θα τον αποθεώνει συνεχώς και δε θα του αντεπιτίθεται, όταν τον πιάνουν τα νεύρα του. Χαμηλών τόνων αυτή, πομπώδης αυτός, καθόλου εγωίστρια αυτή, μεγάλο Εγώ αυτός. Οι διαφορές τους είναι αυτές που θα τους ενώσουν και θα τους κρατήσουν μαζί.

 


Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr