Γονείς-Τέρατα Βασάνιζαν για Χρόνια τα 12 Παιδιά τους. Όταν οι Αστυνομικοί Εισέβαλαν στο Σπίτι σοκαρισμένοι Δεν Πίστευαν ότι...
Www.true.gr

Γονείς-Τέρατα Βασάνιζαν για Χρόνια τα 12 Παιδιά τους. Όταν οι Αστυνομικοί Εισέβαλαν στο Σπίτι σοκαρισμένοι Δεν Πίστευαν ότι…

Ο Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν, 57 ετών και η Λουίζ Άννα Τέρπιν, 49 ετών, συνελήφθησαν με εγγύηση ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων την Κυριακή και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν 9 κατηγορίες βασανισμού και 10 κατηγορίες έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο.

Ευτυχώς, η 17χρονη κόρη τους κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι στο Πέρις, σε απόσταση 115 χιλιομέτρων ανατολικά του Λος Άντζελες και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, ότι βρήκε κάποια από τα παιδιά του ζευγαριού, ηλικιών μεταξύ 2-29 ετών, «αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους, μέσα στο σκοτάδι και σε συνθήκες δυσοσμίας».

«Τα θύματα φαίνεται πως ήταν υποσιτισμένα και πολύ βρώμικα» περιέγραψαν οι αρχές». Το ζευγάρι είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού όπου βρέθηκαν τα παιδιά και η οικογένεια ζει εκεί από το 2010.Οι γονείς άφηναν τα παιδιά τους να λιμοκτονούν, σπάνια έβγαιναν από το σπίτι τους και όταν το έκαναν, η συμπεριφορά τους ήταν περίεργη.

Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, είχαν φωτογραφίες με οικογενειακές στιγμές, εκδρομές και γενικά φαίνονταν φυσιολογικοί άνθρωποι.Αλλά πολλοί από τους γείτονες της οικογένειας, αναφέρουν ότι η οικογένεια φαινόταν περίεργη. Η Kimberly Milligan, που μένει στο σπίτι απέναντί τους, δήλωσε ότι τα παιδιά έμοιαζαν σαν άστεγα και ποτέ δεν έβγαιναν έξω για να παίξουν.

Τα παιδιά δεν ήθελαν να συμμετέχουν σε καμία κοινωνική συνομιλία. Ακόμη και αυτό που ήταν 23 ετών. Οι γείτονες αναρωτιούνται πώς οι γονείς τους μπόρεσαν να τα κακομεταχειρίζονται για τόσο καιρό. Πώς κανείς δεν είχε δει τίποτα;

Credit: providr.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr