Για 50 χρόνια κανείς δεν είχε δει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ. Σήμερα το Αποκάλυψε για πρώτη φορά
Www.true.gr

Για 50 χρόνια κανείς δεν είχε δει το πρόσωπό της χωρίς μακιγιάζ. Σήμερα το Αποκάλυψε για πρώτη φορά

Έχουμε δει τον Christopher Hopkins, τον Makeover Guy, να εκτελεί εκπληκτικές μεταμορφώσεις σε δεκάδες άνδρες και γυναίκες. Η αποστολή του είναι να βγάλει προς τα έξω την ομορφιά των ανθρώπων, όμως η καταπληκτική δουλειά του δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Για πρώτη φορά, βλέπουμε τον Christopher να μεταμορφώνει κάποιον που είναι πολύ κοντά και αγαπητός σ ‘αυτόν: την μητέρα του.

Η Joann, είναι τόσο λαμπερή και εκπληκτική όπως θα φανταζόμασταν ότι θα ήταν η μαμά του Christopher. Εξηγεί ότι, σε όλη του τη ζωή, την παρακολούθησε να κάνει το μακιγιάζ της κάθε πρωί. Η Joann δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι χωρίς πλήρες μακιγιάζ, ούτε καν η ίδια η οικογένειά της την είχε δει άβαφη.

«Πάντα έλεγε ότι προτιμούσε να ανοίξει την πόρτα χωρίς τα ρούχα της παρά χωρίς το μακιγιάζ της», λέει ο Christopher.


Αλλά, φυσικά, ο Christopher πιστεύει ότι η μητέρα του είναι όμορφη με ή χωρίς τη βοήθεια των καλλυντικών. Ίσως γι’ αυτό της ζήτησε τώρα στην ηλικία των 73 ετών, να εμφανιστεί άβαφη όχι μόνο γι ‘αυτόν, αλλά και για τα εκατομμύρια των θεατών που παρακολουθούν το δημοφιλές κανάλι του.

Ο Christopher ήθελε να βοηθήσει τη μαμά του να κάνει ένα καινούριο χτένισμα, μιας και φορούσε περούκα σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά ήθελε επίσης να δείξει στους θεατές του κάτι θεαματικό: την ρουτίνα μακιγιάζ της μητέρας του, στην οποία είναι πιστή για 54 χρόνια!

Στο παρακάτω βίντεο, η Joann αφαιρεί το μακιγιάζ και την περούκα πριν δείξει στον Christopher και στους θεατές του πως είναι η διαδικασία της από το μηδέν.


Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Joann εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ στο κοινό μέσα σε 50 χρόνια – δεν αφαιρούσε ούτε το μακιγιάζ της στις χειρουργικές επεμβάσεις, όταν πήγαινε να ψωνίσει κάτι σε κατάστημα ή όταν πήγαινε για ύπνο!

«Γιατί να θέλω να πάω για ύπνο με το πρόσωπο που αγαπώ και να φαίνομαι χάλια;» λέει η ίδια. «Στα 42 χρόνια γάμου, δεν νομίζω ότι με έχει δει χωρίς μακιγιάζ, εκτός από μία ή δύο φορές, και αυτό ήταν τυχαίο.»

Λοιπόν, νομίζουμε ότι η Joann είναι πανέμορφη με ή χωρίς το πλήρες μακιγιάζ της. Αλλά αν προτιμά να πηγαίνει στο κρεβάτι με το λαμπερό μακιγιάζ της, τότε ας είναι! Η Joann δεν θα μπορούσε να είναι ένα πιο τέλειο παράδειγμα του να ζήσεις τη ζωή σου με τον τρόπο που αισθάνεσαι όμορφα και όχι με τα πρότυπα κανενός άλλου.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr