Για 50 Χρόνια δεν είχε βγει ποτέ από το σπίτι της χωρίς να βάλει μακιγιάζ. Δείτε την στιγμή που αποκαλύπτει το γυμνό πρόσωπο της

O Christopher Hopkins, γνωστός και ως Makeover Guy, είναι διάσημος για τις μεταμορφώσεις που προσφέρει.

«Η αποστολή μου είναι να αποκαλύψω την εσωτερική ομορφιά των γυναικών που νομίζουν ότι η ηλικία αποτελεί εμπόδιο», γράφει στο YouTube.Κανείς δεν αποτελεί καλύτερο παράδειγμα για την αποστολή του από την ίδια του την μητέρα, την Joann. Ο Chistopher εξηγεί ότι όλη του την ζωή την έβλεπε να βάφεται κάθε πρωί. Πράγματι, κανείς δεν είχε δει ποτέ την Joann χωρίς το αγαπημένο της μακιγιάζ!

«Έλεγε ότι προτιμούσε να ανοίξει την πόρτα γυμνή παρά άβαφη», λέει ο Chistopher. Φυσικά, ο Christopher πιστεύει ότι η μητέρα του είναι όμορφη με ή χωρίς μακιγιάζ. Στα 73 της επιτέλους συμφώνησε να αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ της για το δημοφιλές κανάλι του γιου της στο YouTube.

Στο παρακάτω βίντεο αφαιρεί το μακιγιάζ (και την περούκα της), πριν δείξει στον Christopher και τους θεατές όλη την διαδικασία από την αρχή. Ένα είναι σίγουρο: με ή χωρίς μακιγιάζ, η Joann είναι εντυπωσιακή… και λατρεύουμε την αλλαγή της!

πηγή: fumara.gr