Για 21 Χρόνια Δεν είχε Κάνει Ποτέ ΄Έρωτα στη Ζωή της. Όταν Παντρεύτηκε όμως, ούτε ο Άντρας της Δεν περίμενε ένα Τόσο "Kαuτo" Δώρο
Www.true.gr

Για 21 Χρόνια Δεν είχε Κάνει Ποτέ ΄Έρωτα στη Ζωή της. Όταν Παντρεύτηκε όμως, ούτε ο Άντρας της Δεν περίμενε ένα Τόσο «Kαuτo» Δώρο

Μια 21χρονη νεόνυμφη αποκάλυψε γιατί ήθελε να κάνει σεξ με τον άντρα της μετά το γάμο, ενώ μοιράστηκε τα μυστικά της για το πώς οι δυο τους απέφυγαν να ενδώσουν στον πειρασμό κατά τη διάρκεια της πενταετούς σχέσης τους.

Η bloger Milena Ciciotti, από το Michigan, μπήκε στο YouTube για να μοιραστεί την εμπειρία της και να προσφέρει συμβουλές σε άλλες νέες κοπέλες που περιμένουν μέχρι το γάμο για να χάσουν την παρθενία τους.

«Δεν κάνω αυτό το βίντεο για να κρίνω τα άτομα που το έχουν κάνει πριν το γάμο, αλλά για τους νέους που περιμένουν και χρειάζονται κάποια συμβουλή», είπε.Αποκαλύπτοντας γιατί αποφάσισε να περιμένει, η Milena δήλωσε ότι όταν ήταν στο γυμνάσιο και γύρω στα 12 ή 13 της χρόνια πήγε σε μια εκκλησιαστική εκδήλωση όπου την ενθάρρυναν να μην το κάνει πριν από το γάμο.

Και είπε ότι εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να παραμείνει «αγνή».Όταν ήταν 15 ετών γνώρισε τον σύζυγό της, τον Jordan, και λέει ότι είχαν και οι δυο τους τις ίδιες απόψεις πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Η Milena εξήγησε επίσης ότι αυτό από μόνο του έκανε τα πράγματα ευκολότερα για το νεαρό ζευγάρι. Το ζευγάρι ήταν μαζί για πέντε χρόνια πριν παντρευτεί. Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους, η Milena λέει ότι ήταν πιο δύσκολο να αποφεύγουν να το κάνουν.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr