Γι’ αυτό τον ψήφισαν: Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από τις ψήφους στον Κοψιδά [εικόνες]
Www.true.gr

Γι’ αυτό τον ψήφισαν: Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από τις ψήφους στον Κοψιδά [εικόνες]

Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς είναι από τους παίκτες της ομάδας των Διάσημων που έχει ξεχωρίσει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης παίρνοντας πολλές νίκες στα αγωνίσματα, όντας ο φυσικός ηγέτης της ομάδας η οποία δεν έχει και τόσο καλά αποτελέσματα συνολικά τις πρώτες εβδομάδες του παιχνιδιού.

Ο 45χρονος ηθοποιός θυμίζει σε πολλούς τον βετεράνο νικητή του Survivor 2017, Γιώργο Αγγελόπουλο, όχι μόνο στις επιδώσεις του στον στίβο των αγωνισμάτων αλλά και στην αντιμετώπιση που έχει από μερίδα συμπαικτών του.

Παρόλες τις νίκες που σημαίνουν φαγητό, ανέσεις και ασυλία, στις οποίες συμμετέχει σε μεγάλο βαθμό ο Κοψιδάς, στο συμβούλιο για αποχώρηση κάποιες ανεξήγητες ψήφοι έχουν το όνομά του.

Ακόμα και οι νέοι παίκτες που φτάνουν και βλέπουν την προσφορά του δυσκολεύονται να αντιληφθούν τι συμβαίνει και ο ηθοποιός ψηφίζεται στα συμβούλια έναντι άλλων ξεκάθαρα λιγότερο αποδοτικών συμπαικτών τους.

Το Menshouse έχει την απάντηση, έχει την εξήγηση για να δικαιολογήσει τις ψήφους αυτές. Το ρεπορτάζ του βρήκε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που ανησύχησαν έως εξόργισαν τους συμπαίκτες του Γιώργου με αποτέλεσμα να γράψουν το όνομά του στον πάπυρο της ψηφοφορίας.Οι συμπαίκτες του κατηγορούν τον Γιώργο ότι κάνει κρυφά μπάρμπεκιου με κοψίδια. Από εκεί μάλιστα λένε ότι βγαίνει το επίθετό του.


Ένα περίεργο μπλουζάκι που θύμισε άσχημες στιγμές και μεγάλη κακοτυχία φέρεται να φόρεσε ο Γιώργος πριν από κάποια αγωνίσματα που κατέληξαν σε τραυματισμούς και ήττα.


Κάποιοι συμπαίκτες του υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος παραέχει πάρει στα σοβαρά τον τίτλο του Survivor και νιώθουν ότι ο ίδιος παίζει σε ταινία με σκοπό να κερδίσει κάποιο Όσκαρ.


Στα πρακτικά θέματα οι περισσότεροι Διάσημοι μπήκαν στο παιχνίδι για να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος και να αυτοπροβληθούν. Κάποιοι από αυτούς δεν μπορούν να φανούν καλά στις κάμερες γιατί τους κρύβει η μύτη του Γιώργου.Η απομόνωση και η πείνα οδηγεί τον Κοψιδά σε ενδυματολογικές επιλογές ανεξήγητες.


Κάποιες από αυτές τις επιλογές οι συμπαίκτες του τις βλέπουν ως άμεσα προσβλητικές προς τους ίδιους και την προσπάθειά τους.


Μία συμπαίκτριά του πιστεύει ότι την ειρωνεύεται και τη στοχοποιεί χρησιμοποιώντας το παρελθόν της σε άλλο ριάλιτι.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr