Ολγα Γεροβασίλη, ΣΥΡΙΖΑ για Διορισμούς στο Δημόσιο: «Τώρα Κυβερνάμε Εμείς!

Απίστευτη ατάκα στη Βουλή από την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη σε ρώτηση από την αξιωματική αντιπολίτευση για τις επιλογές της κυβέρνησης στον τομέα της στελέχωσης του Δημοσίου.

Η υπουργός επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμού για τους ερωτώντες βουλευτές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ακούτε τι λέω, δεν διαβάζετε τις προκηρύξεις, δεν βλέπετε πώς το ΑΣΕΠ λειτουργεί. Μιλάτε στον αέρα, αδιάβαστοι, με αφηγήματα που έχετε προκατασκευάσει. Δεν κάνετε ούτε σωστή χρήση ελληνικής γλώσσας, μέσα στην αμηχανία σας λέτε ό,τι θέλετε. Τώρα κυβερνάμε εμείς. Οταν κυβερνήσετε εσείς, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Για να είμαστε όλοι συνεννοημένοι και το κάνω από το Βήμα της Βουλής για να μην έχω παρεξηγήσεις με κανέναν στο μέλλον: Εμείς δεν αναγνωρίζουμε αυτήν τη διαδικασία. Όσοι τυχόν επιλεγούν με αυτήν τη διαδικασία, πρέπει να ξέρουν ότι η επόμενη Κυβέρνηση θα καταργήσει αυτές τις θέσεις και θα ξεκινήσει διαφανή διαδικασία από την αρχή.

Βλέποντας τις δημοσκοπήσεις ότι θα υποστείτε συντριβή στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, μεθοδεύετε φεύγοντας να αφήσετε σε όλα τα Υπουργεία με θητεία Γενικούς Γραμματείς, για να ελέγχετε τα Υπουργεία και να εμποδίζετε την εφαρμογή του πολιτικού σχεδίου της επόμενης Κυβερνήσεως και να δημιουργείτε καθημερινά προβλήματα, τα οποία θα φορτώνεται η επόμενη κυβέρνηση. Αυτός είναι όλος ο στόχος σας».

Ανταπαντώντας η κυρία Γεροβασίλη είπε: «Αμα γίνετε ποτέ κυβέρνηση, που δεν το βλέπω, κάντε ό,τι θέλετε».

ΠΗΓΗ pentapostagma