Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Δεν κρύβεται τέτοιος έρωτας. Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του τα λένε όλα

Τον έρωτά τους στα νησιά του Αιγαίου απολαμβάνουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το γνωστό ζευγάρι, που πρωταγωνιστεί μαζί στην νέα ταινία «Για πάντα» αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Πρώτη στάση ήταν το χωριό του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Μεσολόγγι και τώρα οι δυο τους έβαλαν πλώρη για τα Δωδεκάνησα. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Ρόδο και οι βόλτες στην παραλία, αλλά και στο κέντρο της πόλης δεν είχαν τέλος. Και επειδή καλοκαίρι χωρίς περιπέτεια δεν γίνεται, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η καλή του έκαναν μια μίνι εκδρομή στην όμορφη Λίνδο, όπου επισκέφτηκαν και τον αρχαιολογικό χώρο.

Μάλιστα, αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές, που η Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε στο Instagram Κοινό video με τον σύντροφό της, από προσωπικές τους στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Βλέπεις παρόλο που η σχέση του ζευγαριού έχει γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν να ποζάρουν μαζί. Ωστόσο, ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει και όπως καταλαβαίνεις σε αυτές τις διακοπές το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Η αλήθεια είναι πως το θέμα του χρόνου είναι κάτι που απασχολεί πολύ και τους δυο, μιας και λόγω γυρισμάτων και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι δυο τους έχουν πολύ λίγο χρόνο για να βρεθούν μαζί. Χρόνο που προσπαθούν να αναπληρώσουν στις διακοπές τους!

Πηγή: tlife.gr