Γερμανού : Έξαλλη με την Ισαβέλλα Δάρρα, «Aκραία και ντροπιαστική αντίληψη»
Www.true.gr

Γερμανού : Έξαλλη με την Ισαβέλλα Δάρρα, «Aκραία και ντροπιαστική αντίληψη»

Μετά τις δηλώσεις της Ισαβέλλας Δάρρα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» της Κυριακής, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη και ξέσπασε στον αέρα.

Μετά την προβολή σχετικού αποσπάσματος, σχολίασε: «Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει συνοχή στις απαντήσεις γιατί η Σάσα Σταμάτη έκανε δεύτερη και τρίτη ερώτηση προσπαθώντας να την απαλλάξει από αυτή τη δυσάρεστη θέση που η ίδια βρέθηκε με τις απαντήσεις της.

Λέει, λοιπόν, η Ισαβέλλα Δάρρα ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του και να μάθει να λέει όχι. Γιατί μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, λέει, αλλά όχι για τον άλλον. Ναι, αλλά όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου όχι , σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις Ισαβέλλα μου; Αυτό είναι το θέμα των ημερών, αυτό πραγματεύεται το κίνημα #metoo».

«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως «πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό». Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες» πρόσθεσε.

«Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα!


Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της και κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον εάν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενα του, να τα ανασκευάσει στην καλύτερη περίπτωση και να μας πει πως άλλο εννοούσε. Δεν κατέστη δυνατό να την βρούμε, το τηλέφωνο της ήταν μονίμως κλειστό και δεν απαντούσε».

Στάλθηκε εξώδικο στην Ναταλία Γερμανού

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα εξώδικο το οποίο ήταν μάλιστα ονομαστικό.


Η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής σχολίαζε την κόντρα και τις κατηγορίες ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση.

Με αφορμή αυτή την συζήτηση, η παρουσιάστρια επισήμανε πως η υπόθεση χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό γιατί αφορά ένα πρώην ζευγάρι που έχει και ένα μικρό παιδί.

Αμέσως μετά, τόνισε πως η ίδια αλλά και η ομάδα της πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί, μιας και αναφέρονται στην ενδοοικογενειακή βία, καθώς ο ALPHA έχει θέσει κάποια όρια και έχει αποφασίσει να κρατάει κάποιες αποστάσεις σε τέτοιου είδους θέματα και να τηρεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να τηρηθούν όλα στο πλαίσιο του νόμου.

Όταν ειπώθηκε πως η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που κάνει την αλήθεια να λάμψει, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα ονομαστικό εξώδικο, χωρίς όμως να προχωρά σε λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr