Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: «Εχετε δυσανεξία στην επαγγελματική απασχόληση – Κάποιος πρέπει να δουλεύει»

Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: Ανάψανε τα αίματα και πάλι στην Βουλή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Γεραπετρίτης απήγγειλαν κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε για υποκρισία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε για υποκρισία, εφόσον είχε στο παρελθόν έμμισθη θέση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Στο σχόλιο του κ.Τσίπρα απάντησε ο κ.Γεραπετρίτης λέγοντάς του ότι έχει δυσανεξία με την επαγγελματική απασχόληση.

Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: «Εγώ δεν έκρυψα ποτέ την επαγγελματική μου διαδρομή»

«Εγώ δεν έκρυψα ποτέ την επαγγελματική μου διαδρομή», ανέφερε αρχικά ο κ. Γεραπετρίτης στον πρώην πρωθυπουργό και συνέχισε «κατηγορείτε αυτούς που έχουν απασχοληθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα και έρχεστε λάβρος σε όσους είχαν σχέση εντολής με ιδιωτικά συμφέροντα, μέμφεστε έναν επαγγελματία γιατί ήταν υπέρ του Δημοσίου. Κάποιος όμως πρέπει να δουλεύει κύριε Πρόεδρε! Εάν ίσχυε η δυσανεξία σας με την επαγγελματική απασχόληση, τότε να αποδεχτούμε ότι εδώ μέσα θα έπρεπε να είναι μόνο όσοι προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα».

Γεραπετρίτης σε Τσίπρα: «Ανέλαβα τις υποθέσεις αυτές πρωτίστως για να υπηρετήσω την Επιτροπή Ανταγωνισμού»

Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι εργάστηκε ως εξωτερικός δικηγόρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Είπε χαρακτηριστικά: «ανέλαβα τις υποθέσεις αυτές πρωτίστως για να υπηρετήσω την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μιας και αναφέρατε και τις αμοιβές για μία παράσταση η αποζημίωσή μου ήταν 1.200 και 1.500 ευρώ εκ των οποίων φροντίσαμε το 80% να είναι φορολογία. Μπορώ όμως να σας πληροφορήσω ότι κερδήθηκε υπέρ του ελληνικού Δημοσίου το 95% των υποθέσεων που ανέλαβα»

Διαβάστε Επίσης:

Μαρτυρία αρχιμάγειρα Μποτρίνι: «Αυτοτραυματίστηκε δύο φορές επειδή ήταν φυγόπονος»

Το σχολείο του μέλλοντος έρχεται στη Θεσσαλονίκη – Λαχανόκηποι, ξυλουργική και μαγειρική για όλους τους μαθητές

Ικαρία: Φως στην υπόθεση της αστροφυσικού – Γιατί η σορός της παραμένει στο σημείο που βρέθηκε