Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που οι δολοφόνοι άνοιξαν πυρ στο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Γέρακα σκοτώνοντας τον 38χρονο.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του θύματος έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι εντελώς ψέμα και άδικο να προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε διάφορα αστυνομικά σενάρια.

Το βίντεο από την δολοφονία έφερε προέβαλε ο ΑΝΤ1. Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στην Λεωφόρο Μαραθώνος.

Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματάει δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.

Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα κινούμενοι με την πλάτη στο βαν οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο βαν το οποίο φεύγει από το πρατήριο.

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα. Χρόνος αρκετός ώστε οι εκτελεστές να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία.

Η εκτέλεση έγινε γύρω στις 8 το πρωί. Η κυκλοφορία είναι αυξημένη στην περιοχή, καθώς περνούν συνέχεια οχήματα και από τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος ενώ διπλά και απέναντι βρίσκονται επιχειρήσεις. Αυτό δεν πτόησε όμως τους δολοφόνους, που προφανώς παρακολουθούσαν το θύμα τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές «Ο τρόπος που έδρασαν δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Είναι δεδομένο ότι είχαν και άλλα πυρομαχικά μαζί τους, ώστε να τα χρησιμοποιήσουν, στην περίπτωση που δέχονταν πυρά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης».

Να σημειωθεί ότι εκτός από το βίντεο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Παράλληλα στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκαν και οι 40 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της εκτέλεσης. Τα στελέχη της Ασφάλειας ευελπιστούν ότι ίσως καταφέρουν να βρουν είτε αποτυπώματα είτε dna.

Παράλληλα το newsit.gr φέρνει στο φως βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται το λευκό βανάκι να παρακολουθεί τη μαύρη BMW του 38χρονου.

Στο βίντεο διάρκειας 31 δευτερολέπτων φαίνονται τα δύο οχήματα είναι σταματημένα σε ένα φανάρι. Μπροστά βρίσκεται η θηριώδης bmw του 38χρονου επιχειρηματίας ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε πολλές επενδύσεις στο χώρο των υγρών καυσίμων.

πηγή newsit.gr