Α. Γεωργιάδης κατά Π. Καμμένου: «Αυτά που κάνετε είναι θέατρο όπως η θέση σας για τη Μακεδονία»

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή προσωπικές αναφορές του πρώτου κατά του δεύτερου.

«Όλα αυτά που λέτε και κάνετε είναι ένα θέατρο, όπως και η θέση σας για την Μακεδονία» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Η επίθεση του Αντιπροέδρου της ΝΔ ανάγκασε τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ να πάρει ξανά τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής και να πει σιβυλλικά: «Το ποιος θα σταματήσει αυτή την συμφωνία θα το δείτε. Μαθήματα πατριωτισμού όχι σε μένα».


Νωρίτερα ο κ. Καμμένος επανέλαβε πως οι ΑΝΕΛ στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά δεν θα ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε «τα βήματα είναι απλά, δημόσια και φανερά. Εάν συνεχίσει η πολιτική της ΠΓΔΜ να μιλά για μακεδονική εθνότητα, γλώσσα και πολύ περισσότερο μειονότητα, αυτή η συμφωνία δεν μπορεί να ‘ρθει ποτέ και από καμία κυβέρνηση. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι νεκρή. Άκουσα τι είπε ο Ζάεφ, απ’ όσο ξέρω η συμφωνία δεν τα έχει αυτά εκτός αν έκανε άλλη συμφωνία κάτω από το τραπέζι ο κ. Κοτζιάς. Αν για οποιοδήποτε λόγο έρθει, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι αποχωρούμε από την πλειονοψηφία. Θα καλέσω όποιον κάνει παλικαριές να δηλώσει δημόσια αν θα την αποδεχτεί ή θα την καταργήσει. Γιατί έτσι παίρνονται οι πολιτικές αποφάσεις. Στα ίσια.Και αφού ζήτησε ξανά την σύγκλιση για το θέμα του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών είπε «Κυριακή κοντή γιορτή»».


Οι αναφορές του Πάνου Καμμένου στη σκανδαλολογία και συγκεκριμένα στο ότι ο πατέρας του πέθανε με τον καημό της «άδικης κατηγορίας για ένα σκάφος αναψυχής που γράφανε», προκάλεσαν την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είπε:

«Σέβομαι την τιμή του πατρός σας. Ήταν αξιοπρεπής κύριος. Όταν λέτε για τον πατέρα σας που έφυγε στα 84 επειδή ακούστηκαν άδικες κατηγορίες εναντίον του, θέλω να σας πω ότι την Κυριακή έχουμε το μνημόσυνο του Βασίλη του Μπεσκένη που πέθανε στα 43 με παιδί έξι μηνών. Έσκασε από τις δικές σας κατηγορίες ότι παρανόμως προσελήφθη στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Όλα είναι θέατρο για εσάς κύριε Καμμένο. Όπως και η θέση σας για την Μακεδονία».

pronews