Γεωργιάδης για εστίαση: «Ακούγεται σαν αχαριστία να ζητάει και άλλη ενίσχυση» (vid)

Την δυσαρέσκειά του για τη νέα ενίσχυση που ζητάνε οι επιχείρησης της εστίασης, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ως αχάριστους χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς ο Άδωνις Γεωργιάδης τους επιχειρηματίες της εστίασης που ζητάνε νέα ενίσχυση.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Open και ρωτήθηκε για τα αιτήματα που υπάρχουν από τον κλάδο και για την Πανελλαδική απεργία που έχουν προγραμματίσει για την Τρίτη.

«Το να ακούγεται ότι δεν στηρίζουμε την , το να ακούγεται με τέτοια ένταση ότι η ζητάει και νέα χρήματα, είναι πάρα πολύ άδικο. Στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου ενώπιον του κ. Πρωθυπουργού, εξέφρασαν το πολύ μεγάλο τους παράπονο ότι η πήρε τεράστιους πόρους σε σχέση με άλλους κλάδους. Η αλήθεια είναι ότι η πήρε υπερδιπλάσιους πόρους από οποιονδήποτε άλλο κλάδο στην Ελλάδα. Από ένα σημείο κι έπειτα αρχίζει να ακούγεται σαν αχαριστία όλο αυτό το πράγμα. Γιατί οι πόροι που πήγαν στην τους στερήθηκε το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Ο κ. Καββαθάς, θα πρέπει να βάλει στο δημόσιο λόγο του και αυτή την παράμετρο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αντιλαμβανόμαστε ότι στεναχωρήθηκαν για τα μέτρα. Αλλά η στεναχώρια τους δεν πρέπει να κατευθύνεται προς την κυβέρνηση που αναγκαστικά τα θέσπισε λόγω της πανδημίας, αλλά στους ανεμβολίαστους συμπολίτες τους που επιμένουν να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα με το να μην εμβολιάζονται»

Πηγή: gazzetta.gr