Ά. Γεωργιάδης: Ας ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε μνημόνια γιατί σωζόμαστε από τον ιό
Www.true.gr

Ά. Γεωργιάδης: Ας ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε μνημόνια γιατί σωζόμαστε από τον ιό

«Ας ανάψουμε ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια και ας καταλάβουμε ότι σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη»

Ένα ακόμα λεκτικό «μαργαριτάρι» άφησε παρακαταθήκη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από αρκετές αμφιλεγόμενες δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να ανάψουμε ένα κεράκι για… όσους ψήφισαν μνημόνια, καθώς λόγω αυτών σώζεται η χώρα και ο λαός από τον κορονοϊό!«Αν δεν ήμασταν στην Ευρώπη, θέλω να σκεφτείτε τι θα συνέβαινε τώρα. Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας, ας ανάψουμε και ένα κεράκι όταν ανοίξουν οι εκκλησίες μας σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια, ενάντια στον λαϊκισμό που είχε κυριαρχήσει στην Ελλάδα και ας καταλάβουμε ότι σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά τις δηλώσεις για το τι θα κάνουν τα χρήματα οι δικαιούχοι των 800 ευρώ εφόσον δεν βγαίνουν από το σπίτι, μετά το «οι περισσότεροι μακροχρόνια άνεργοι εργάζονται κρυφά ή μαύρα», ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται να ξαναισχυρίστεί ότι τα μνημόνια είναι ευλογία.

Όπως τότε που ως υπουργός Υγείας είχε δηλώσει: «Θα κάνω απλώς το αυτονόητο, αλλά έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να καρπώνεται τη δόξα ο Πολ Τόμσεν. Οι τυχόν απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ θα είναι αποφάσεις δικές μου και μόνο».

Το απόσπασμα με την επίμαχη δήλωση Γεωργιάδη από το 15:40 του βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr