Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η Πρώτη Φωτογραφίες από το Μαιευτήριο. Θα Ξετρελαθείτε

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο. Η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η οποία θα πάρει το όνομα Ηλέκτρα, ήρθε στη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης, έχοντας βάρος 3.600 γραμμάρια. Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, όπου και έκανε η Πηνελόπη τις πρώτες τις δηλώσεις.

«Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω χθες το μεσημέρι γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Γεννήθηκε 3,600. Είναι μεγάλη, ωραία και ήσυχη η μπέμπα μου. Είμαστε πανευτυχείς. Το μωρό αυτό μοιάζει σε εμένα περισσότερο και όχι στο Φώτη… Είναι ένα παιδί ζουμπουρλούδικο, γεμάτο, με ωραία μάγουλα. Εννοείται πώς θηλάζω. Ζήτησα αμέσως μόλις γέννησα να μου το δώσουν να θηλάσω… Ο Φώτης είναι συγκινημένος. Μου στάθηκε πάρα πολύ…» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής, προβλήθηκε και η πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν μητέρα και κόρη μέσα στο μαιευτήριο, λίγο μετά τον τοκετό.

ΠΗΓΗ: tlife.gr