Γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της στη Φυλακή Ζητώντας Bοήθεια. Οι Φύλακες Κοιτούσαν και Γελούσανε Μαζί της
Www.true.gr

Γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της στη Φυλακή Ζητώντας Bοήθεια. Οι Φύλακες Κοιτούσαν και Γελούσανε Μαζί της

Μια ψυχικά άρρωστη γυναίκα, κρατούμενη στη φυλακή της περιφέρειας Broward της Φλώριδας, έμεινε μόνη της στο κελί της για αρκετές ώρες, ενώ είχε ξεκινήσει να γεννάει. Τελικά γέννησε το μωρό της εντελώς μόνη της χωρίς καμία ιατρική βοήθεια.

Τι ακριβώς συνέβη…
Η υπόθεση έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, ενώ οι φυλακές έχουν ανακριθεί για την συμπεριφορά που έδειξαν στη γυναίκα αυτή με όνομα Τάμυ Τζάκσον, 35 ετών. Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η Τζάκσον συνελήφθη αυτό το έτος για κατοχή κοκαΐνης, ωστόσο αργότερα απελευθερώθηκε.

Συνελήφθη και πάλι αφού δεν παρουσιάστηκε στις προδικαστικές υπηρεσίες. Στις 30 Απριλίου, η Τζάκσον ήταν μόνη στο κελί της, όταν άρχισε να παραπονιέται για συστολές και ζήτησε βοήθεια από τους φύλακες. Οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με το γιατρό υπηρεσίας μέσω τηλεφώνου.


Δεν κατάφεραν να βρουν τον γιατρό για αρκετές ώρες, παρόλο που έπρεπε να είναι σε «ετοιμότητα» για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Τελικά, αποδείχθηκε ότι ο γιατρός δεν εμφανίστηκε ποτέ για να βοηθήσει την Τζάκσον κατά τη διάρκεια του τοκετού, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Ο γιατρός δεν έφτασε ποτέ
Ήταν περίπου 7.20 π.μ. όταν το προσωπικό της φυλακής κατάφερε να βρει τελικά τον γιατρό. Αντί όμως να σπεύσει στη φυλακή, είπε ότι «θα ελέγξει την Τζάκσον όταν φτάσει», σύμφωνα με επιστολή του δικηγόρου υπεράσπισης της υπόθεσης, Howard Finkelstein. Η Τζάκσον «αιμορραγούσε, αλλά ακόμα …ήταν απομονωμένη στο κελί της». Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε να έχουν πάει την Jackson στον νοσοκομείο από την αρχή.


Την βρήκαν όταν είχε ήδη γεννήσει
Μόνη στο κελί της, η Τζάκσον τελικά γέννησε το μωρό της γύρω στις 10 π.μ. Το προσωπικό της φυλακής την βρήκε να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της. Είχαν περάσει έξι κρίσιμες ώρες και 54 λεπτά από τότε που ζήτησε για πρώτη φορά βοήθεια.

Το γεγονός ότι η Τζάκσον έπρεπε να περάσει όλα αυτά εντελώς μόνη, δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο που ξεκίνησε τις αντιδράσεις.

ΠΗΓΗ viralman.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr