Γέννησε δίδυμα κοριτσάκια και είχε κάνει το Χειρότερο. Μετά απο 2 μέρες ήταν και τα δυο Νεκρά

 Νεογέννητα δίδυμα κοριτσάκια απεβίωσαν μόλις δύο ημέρες μετά τη γέννησή τους όταν ποσότητα κοκαΐνης και έκστασης βρέθηκε στον οργανισμό τους, σύμφωνα με αναφορές. Οι αρχές έχουν συλλάβει τη μητέρα Tiffany Marie Roberts από τις ΗΠΑ, για διπλή δολοφονία και παιδική κακοποίηση, μετά τον θάνατο των διδύμων στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα αρχεία του ποινικού δικαστηρίου του Χάμιλτον, η Roberts συνελήφθη με κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού και παιδική κακοποίηση όσο ακόμα ήταν έμβρυα. Σύμφωνα με μια ένορκη δήλωση, οι γιατροί ανέφεραν ότι η Roberts βρέθηκε θετική σε εξετάσεις έκστασης την ημέρα της γέννας της και παραδέχτηκε τη χρήση του ναρκωτικού.

Η αστυνομία λέει ότι η Roberts είχε επισκεφτεί το γιατρό για εξετάσεις ενώ ήταν έγκυος και βρέθηκε θετική σε εξετάσεις ναρκωτικών στον οργανισμό της σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες, όπως κοκαΐνη, οξυκωδόνη, μεθαμφεταμίνη και βενζοδιαζεπίνη. Η αστυνομία αναφέρει ότι και τα δύο βρέφη βρέθηκαν θετικά σε ναρκωτικά – συμπεριλαμβανομένης της κοκαΐνης – τη στιγμή της γέννησής τους. Η Roberts επισκέφθηκε το νοσοκομείο το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ ήταν ήταν έγκυος στην 23η εβδομάδα κύησης, και αισθάνθηκε δύσπνοια, και παραδέχτηκε στους γιατρούς ότι είχε πάρει έκσταση. Προετοιμάστηκε έκτακτο τοκετό και γέννησε πρόωρα τα δίδυμα. Τα δίδυμα πέθαναν δύο μέρες αργότερα. Η Roberts μοιράστηκε φωτογραφίες από τα μωρά της στη σελίδα της στο Facebook αμέσως μόλις γεννήθηκαν, λέγοντας: «Ευλογήστε αυτά τα όμορφα μωρά, τα κορίτσια ήρθαν νωρίς αλλά θα είναι δυνατά».

Η αιτία θανάτου και στα δύο βρέφη επιβεβαιώθηκε ως πνευμονική αιμορραγία, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Περιοδικό Μαιευτικής και Γυναικολογίας, τα μωρά που γεννιούνται στις 23 εβδομάδες της εγκυμοσύνης «πρέπει να θεωρηθούν δυνητικά βιώσιμα», καθώς πάνω από το ένα τέταρτο αυτών των βρεφών επιβιώνουν εάν λάβουν εντατική θεραπεία. Η πλήρης εγκυμοσύνη είναι περίπου 40 εβδομάδες. Η Roberts έχει προφυλακιστεί, όπου η εγγύηση του έχει οριστεί στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Από τη σύλληψή της, η σελίδα στο Facebook της Roberts έχει κατακλυστεί με αποδοκιμαστικά μηνύματα. Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι αδελφή της Roberts υπερασπίζεται τη μητέρα στα σχόλια, γράφοντας: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει περάσει και δε θα μπορούσατε ποτέ να καταλάβετε. Ναι, έχει πρόβλημα ναρκωτικών, ναι, χρειάζεται βοήθεια … Ο Θεός ξέρει την καρδιά της και δεν σκότωσε σκοπίμως τα κορίτσια της. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα από το δημοτικό σχολείο και έζησε στους δρόμους ολόκληρη τη ζωή της και ακόμη και της παιδική ηλικία … είναι τα μόνα που ξέρει.»