Γέννησε Δίδυμα από Διαφορετικούς Άντρες το Καθένα, και οι Μπαμπάδες τους Δηλώνουν Τρισευτυχισμένοι
Www.true.gr

Γέννησε Δίδυμα από Διαφορετικούς Άντρες το Καθένα, και οι Μπαμπάδες τους Δηλώνουν Τρισευτυχισμένοι

Συνήθως, όταν σκεφτόμαστε τη γονιμοποίηση, φανταζόμαστε ένα δείγμα σπέρματος που εμφυτεύεται σε ένα ωάριο.

Όμως, δύο μπαμπάδες από το Λονδίνο, λένε ευχαριστώ για τη σύγχρονη ιατρική, η οποία θα τους επιτρέψει να γίνουν γονείς.

Την ίδια στιγμή, οι πατεράδες Simon και Graeme Berney-Edwards ήταν ενθουσιασμένοι, όταν οι γιατροί τους είπαν ότι δεν χρειαζόταν να επιλέξουν μεταξύ τους, για το ποιος θα γίνει πρώτος πατέρας, αλλά θα τους βοηθούσαν να αποκτήσουν δίδυμα.

Και οι δύο άντρες ήταν σε θέση να γονιμοποιήσουν ωάρια δότη και να τα εμφυτεύσουν στην ίδια μήτρα του ίδιου παρένθετου ατόμου την ίδια στιγμή. Τώρα πλέον, μοιράζονται την ιστορία τους με τον κόσμο, για να δείξουν πώς οι εξελίξεις στην ιατρική γονιμότητας, έχουν αλλάξει τη ζωή τους.

Ο Simon και ο Graeme ήξεραν ότι ήθελαν να έχουν παιδιά μαζί, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ήλπιζαν στην Αγγλία.

Το ζευγάρι Simon και Graeme άρχισε να ερευνά τη διαδικασία της παρένθετης μητέρας, όσο ακόμα βρίσκονταν στην Αγγλία. Γρήγορα ανακάλυψαν ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια στο όνειρό τους.


Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να χρειαστούν έως και έξι μήνες, για να λάβει κάποιος γονική εντολή, προκειμένου να αλλάξει ο γονιός του μωρού, από την μητέρα σε κάποιον άλλον, ειδικά όταν μόλις έχει γεννήσει. Αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στο ζευγάρι, που ήλπιζε να χρησιμοποιήσει ένα ωάριο δότη και μια παρένθετη μητέρα για να αποκτήσουν το παιδί τους.

Ο Simon και ο Graeme, αποφάσισαν να διερευνήσουν τις επιλογές τους ώστε να είναι νομίμως οι γονείς του παιδιού ακόμα και στο πιστοποιητικό γέννησης. Εν τω μεταξύ, επέκτειναν την αναζήτησή τους για παρένθετες μητέρες προς τον Καναδά. Εκεί βρήκαν την Meg Stone, μια μητέρα δύο παιδιών, που θα άλλαζε τη ζωή τους.

«Είδα το προφίλ των Simon και Graeme σε έναν site για εύρεση παρένθετων γονιών και σκέφτηκα ότι είχαν υπέροχα χαμόγελα», δήλωσε ο Meg στους δημοσιογράφους. Η μαμά έχει ήδη ένα 12χρονο γιο, τον Jeffrey, και ένα 5χρονο γιο, τον Max.


Συμφώνησα να γίνω παρένθετη μητέρα για το ζευγάρι διότι «είχα χωρίσει πρόσφατα με τον σύντροφό μου και δεν ήμουν έτοιμη για άλλο μωρό, ωστόσο ήθελα να βοηθήσω κάποιον», είπε.

ΠΗΓΗ: thestir.cafemom.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr