Γάτος «εραστής» «πήγε» με 5 γάτες σε ένα βράδυ και του δώσανε σταγόνες γλυκόζης για να συνέλθει

Ένας αρσενικός γάτος χρειάστηκε δόση γλυκόζης αφού ζευγάρωσε με τουλάχιστον πέντε θηλυκές σε μία νύχτα όταν βρέθηκε έξω από το κλουβί του από το προσωπικό του ξενώνα ζώων.

Ο γάτος με το όνομα Xiaopi, ράτσας Ρώσικη Μπλε, αφέθηκε στον ξενώνα από τους ιδιοκτήτες του, το ζευγάρι Zhao, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Νότιας Κίνας.

Ο κ. Zhao είπε ότι είχε πει συγκεκριμένα στην επιχείρηση ότι ο Xiaopi δεν είχε στειρωθεί.

Μέχρι που την επόμενη μέρα που ο κ. Zhao συνειδητοποίησε ότι ο Xiaopi είχε μείνει ελεύθερος να περιπλανιέται στο ξενώνα για τα κατοικίδια ζώα όταν το προσωπικό έφυγε το βράδυ.

Ο κ. Zhao έγραψε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας: «Νόμιζα ότι θα ήταν επαγγελματίες, αλλά ο υπάλληλος δεν τάισε τον Xiaopi κατά τη διάρκεια της ημέρας και τον άφησε να περιπλανιέται ελεύθερος το βράδυ.

«Ακριβώς, όλες οι γάτες ήταν ελεύθερες να κυκλοφορούν γύρω από το κατάστημα και έπειτα ο εργαζόμενος έφυγε.»

«Από τις 10.40 μ.μ. έως τις 5 π.μ., ο γάτος μου ζευγάρωσε με πέντε θηλυκές γάτες. Και αυτά είναι μόνο εκείνα που μπορούσα να δω στο υλικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.

Ο κ. Zhao ισχυρίζεται ότι το προσωπικό του ξενώνα για τα κατοικίδια ζώα τον κατηγόρησε στη συνέχεια για το περιστατικό και του παραπονέθηκαν ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες γάτας δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν γατάκια.

Είπε: «Είχαν το θράσος να μου κάνουν παράπονα. Ήθελαν να εξηγήσω την κατάσταση σε όλους τους άλλους ιδιοκτήτες.

«Ο γάτος μου είναι εξαντλημένος και παίρνει σταγόνες γλυκόζης και αυτό είναι δικό μου λάθος;»

Ο κ. Zhao αργότερα αποκάλυψε ότι ο ξενώνας για τα κατοικίδια ζώα ζήτησε συγγνώμη και προσφέρθηκε να πληρώσει για την θεραπεία του Xiaopi.

Προσθέτει: «Πρόκειται να αποζημιώσουν τον ιδιοκτήτη κάθε θηλυκής γάτας που έμεινε έγκυος με 500 Renminbi (50€) και έχουν υποσχεθεί να πουλήσουν γατάκια για λογαριασμό τους.

«Οι άλλοι ιδιοκτήτες μου είπαν επίσης ότι είτε θα μου δώσουν ένα γατάκι είτε 1,000 Renminbi (100€) εάν οι γάτες τους αποδειχθούν έγκυες.

Μία καθαρόαιμη γάτα ράτσας Ρώσικη Μπλε μπορεί να αξίζει από 300€ μέχρι και πάνω από 900€.

Ο κ. Zhao είπε ότι ο Xiaopi έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.