Διάσημη Γαλλίδα Πoρvοστάρ Σηκώνει στο Facebook, Ότι πιο Αισχρό... και Σοκάρει το Διαδίκτυο!
Www.true.gr

Διάσημη Γαλλίδα Πoρvοστάρ Σηκώνει στο Facebook, Ότι πιο Αισχρό… και Σοκάρει το Διαδίκτυο!

Μία ηθοποιός ακατάλληλων ταινιών από την Γαλλία αποκάλυψε τον τρόμο που ένιωσε όταν δέχτηκε άσεμνα μηνύματα από 12χρονα παιδιά. Η Nikita Bellucci, 28, από Γαλλία, έκανε μία ανάρτηση ανεβάζοντας κάποια από τα σοκαριστικά μηνύματα που της έστειλαν. 

Είπε στους 160,000 ακολούθους της πως είχε κουραστεί να ‘μορφώνει παιδιά για το σεξ’ και πως οι γονείς τους δεν κάνουν ότι πρέπει για να τα κρατήσουν μακρυά από την διαδικτυακή πορνογραφία.

Η ανάρτησή της έχει πάρει πάνω από 14,000 likes και πολλοί μίλησαν με θετικά λόγια για την στάση της απέναντι στα παιδιά.

Ανέβασε διάφορα μηνύματα από παιδιά που της ζητάνε να κάνουν έρωτα.Ένα από τα σοκαριστικά μηνύματα έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά και έγραφε: «Γεια, είμαι 13 και είμαι θαυμαστής σου. Θα ήθελα να το κάνουμε σε παρακαλώ.»

Εκείνη του απάντησε: «Φίλε, είσαι 13 ετών. Κάνε τις ασκήσεις σου και μην μου στείλεις ξανά, αλλιώς θα μιλήσω στους γονείς σου.»Ένα άλλο παιδί την ρώτησε αν ήθελε να κάνει έρωτα με έναν «12χρονο κούκλο.»

Σε μία ανάρτησή της είπε: «Ναι, η πρόσβαση στο πορνογραφικό περιεχόμενο είναι εύκολη και δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός έλεγχος, οπότε είναι λογικό να δέχομαι συχνά μηνύματα από παιδιά που ζητάνε φωτογραφίες και διάφορα άλλα…»

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr