Γαμπρός δημοσιεύει Φωτογραφία από τον Γάμο του, αλλά ΟΛΟΙ Σχολιάζουν τη Νύφη. Δείτε ολόκληρη την φωτογραφία και θα Καταλάβετε

Κάποιες γυναίκες λένε ότι αρνούνται να βγουν ραντεβού με έναν άντρα πιο κοντό από αυτές, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Mindie Kniss, καθώς ο σύζυγός της έχει ύψος 81 εκατοστά.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, όταν η Mindie μετακόμισε στο Σικάγο για να είναι πιο κοντά στον Sean.

«Είναι ευτυχία να είμαι παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα. Δεν περνάει μέρα που να μην της πω πόσο την αγαπώ,» δηλώνει ο Sean.

Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γλυκιά που με αγαπάει, αλλά κάνουν λάθος. Εγώ είμαι ο άγιος σε αυτόν τον γάμο. Εγώ την φροντίζω,» προσθέτει ο Sean.

Παρά την ευτυχία τους, το ζευγάρι έχει γίνει στόχος πειραγμάτων μέσω του Διαδικτύου, λέγοντας ότι ο Sean δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει την Mindie και ότι εκείνη είναι μαζί του μόνο για τα χρήματα του.

Η 36χρονη Mindie αναφέρει: «Απλά επειδή έχει ειδικές ανάγκες δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καταπληκτική σεξουαλική ζωή. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ο Sean είναι από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι υποτιμητικό να λένε ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει σεξουαλικά και δεν τους αφορά.»

«Είμαι το πιο σεξουαλικό άτομο που γνωρίζω,» την επιβεβαιώνει ο σύζυγός της. «Το σεξ είναι πιθανόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.»
http://video.dailymail.co.uk/video/1418450360/1418450360_3977179786001_Tiny-Lover-1420712898988.mp4


Ο Sean γεννήθηκε με ατελή οστεογένεση ή οστεοψαθύρωση, που είναι μια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από οστά που σπάζουν εύκολα, συχνά από ελάχιστη ή καμία προφανή αιτία.

Σε ηλικία 35 ετών έχει ύψος 81 εκατοστά και έχει κοντύτερα πόδια εξαιτίας της πάθησής του, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών.

Μέχρι ο Sean να ηλικιωθεί, είχε 200 κατάγματα στα πόδια, χέρια, λαιμό, μύτη και άλλα σημεία.

«Δε μπορώ να πάω ανέμελα σε ένα κατάστημα μόνος μου. Πρέπει να προσέχω το περιβάλλον μου επειδή ένα μικρό χτύπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο για μένα. Νομίζω ότι ο κόσμος νιώθει άβολα με την ιδέα ότι όσοι έχουν ειδικές ανάγκες έχουν και αυτοί σεξουαλικές επιθυμίες και φαντασιώσεις και τους αρέσει η ανθρώπινη επαφή,» δηλώνει ο Sean.

ΠΗΓΗ