Γ.Καρατζαφέρης: «Δεν είναι το μέλλον της Ευρώπης ο Γιούνκερ, η Μέρκελ και ο Μακρόν- Το αύριο είναι ο Σαλβίνι»

«Στις εκλογές θα συγκροτήσουμε ένα ισχυρό πατριωτικό μέτωπο με ανθρώπους στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη» αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέροντας ενδεικτικά τον «στρατηγό Συναδινό ο οποίος ηγείται μίας μεγάλης πατριωτικής ομάδας αποτέλεσμα της συμπτύξεως διαφόρων μικρών σχηματισμών».

«Ένας άνθρωπος σοβαρός με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις και να ακουμπήσει κανείς επάνω του», όπως επισήμανε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συνέχισε: «Ναι (ήταν στην Χρυσή Αυγή) και έφυγε γιατί διαφώνησε με την πολιτική της. Ένας άνθρωπος που έχει περισσότερες από 100.000 ψήφους».

«Ο πρώτος στόχος είναι οι Ευρωεκλογές και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Σαφώς θα είμαι υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο. Θα αλλάξουμε την Ευρώπη σαφώς. Δεν είναι το μέλλον της Ευρώπης ο Γιούνκερ, η Μέρκελ και ο Μακρόν. Το αύριο είναι ο Σαλβίνι, ο Όρμπαν και όλοι αυτοί», είπε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Έγιναν λάθη και αυτά τα λάθη έφεραν μια λάθος συμφωνία. Εμείς κρίνουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λεόντειος, δεν είναι προϊόν της ελεύθερης βούλησης του λαού, ουτε καν των αντιπροσώπων. Είναι προϊόν πιέσεως και κάθε λεόντειος σύμβαση εκπίπτει».
Υποστήριξε μάλιστα πως ο κ. Τσίπρας έδωσε και το Μακεδονικό και το ελληνοτουρκικό.

ΠΗΓΗ www.pronews.gr