Το φυσάει και δεν κρυώνει η Σκορδά - Τρώει τη σκόνη της Μακρυπούλια και της Μπεκατώρου - Τα νεώτερα για το συμβόλαιο!
Www.true.gr

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Σκορδά – Τρώει τη σκόνη της Μακρυπούλια και της Μπεκατώρου – Τα νεώτερα για το συμβόλαιο!

Ποιος το περίμενε...

Ποιος το περίμενε.

Εκεί που γύρω στον Οκτώβρη όταν τα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 δεν πήγαιναν καλά και όλοι – συμπεριλαμβανομένου και εμένα μιας και τότε αυτές ήταν οι πληροφορίες του ρεπορτάζ – γράφαμε πως είναι η τελευταία τους χρονιά στον κανάλι να έχει ανατατραπεί σε τέτοιο βαθμό η κατάσταση που Μακρυπούλια και ειδικά Μπεκατώρου όχι καλοκαίρι θα κάνουν ήσυχες αλλά και Πασχαλινές διακοπές.

Μιας και ήδη ανεπίσημα τις έχουν ενημερώσει πως συνεχίζουν και του χρόνου. Η Φαίη θα πάει στην πατρίδα της στο Κιλκίς περπατώντας σ’ αναμμένα κάρβουνα.

Τώρα θέλει να είναι και του χρόνου, ρίχνει γέφυρες, είναι πρόθυμη σε ότι της ζητήσει το κανάλι από φιλανθρωπικά μέχρι συνεντεύξεις και σόσιαλ μίντια αλλά απάντηση για του χρόνου ακόμη δεν έχει. Και ούτε θα έχει σύντομα.Μου έλεγε χθες μια καλή μου πήγε πως τα όσα έγιναν στην αρχή της χρονιάς που βγήκε και υπερασπίστηκε δημόσια τον Λιάγκα που δεν αξιοποιήθηκε φέτος από τον ΑΝΤ1 δεν έχουν ακόμη ξεχαστεί.

Το ίδιο πρόσωπο μου είπε επίσης πως θα εξεταστούν τουλάχιστον δύο διαφορετικές εναλλακτικές για το πρωινό του ΑΝΤ1 για του χρόνου και πως εάν δεν κάτσουν τότε θα μιλήσουν με την Σκορδά.Η οποία το μόνο δικαίωμα που έχει εφόσον παραταθεί το συμβόλαιο για μια ακόμη χρονιά είναι να μείνει στα ίδια (ή σχεδόν στα ίδια η αμοιβή της).

Τα περσινά με τα καινούργια στούντιο, τον απόλυτο έλεγχο στην επιλογή συνεργατών και το πάνω χέρι σε όλα, αν μείνει στο κανάλι θα πρέπει να τα ξεχάσει.

nassosblog

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr