Φρίκη στην Καβάλα: Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν τον νεκρό - Στη θέση του έβαλαν άχυρα
Www.true.gr

Φρίκη στην Καβάλα: Άνοιξαν τάφο και έκλεψαν τον νεκρό – Στη θέση του έβαλαν άχυρα

Αδιανόητα είναι τα όσα συνέβησαν στο κοιμητήριο της Ελευθερούπολης στην Καβάλα όπου άγνωστοι άνοιξαν έναν τάφο, πήραν τον νεκρό, έβαλαν στη θέση του άχυρα και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega και η εκπομπή «Live News», πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, εννέα ημέρες μετά την κηδεία του οποίου, οι συγγενείς παρατήρησαν ότι τα χώματα ήταν ανακατεμένα.

Ζήτησαν να γίνει έρευνα κι εκπρόσωποι του Δήμου έσκαψαν τον τάφο κι ανοίγοντας το φέρετρο είδαν ότι η σορός λείπει. Κατά τις ίδιες πηγές, υπήρξε κόντρα μεταξύ των μελών της οικογένειας για το πού θα γίνει η ταφή του νεκρού.


Ο γιος του θανόντος και τα παιδιά του κατοικούν στην Δράμα, ενώ εκείνος ήταν κάτοικος του δήμου Παγγαίου. Έτσι λοιπόν, η δεύτερη σύζυγος του ηλικιωμένου αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη.

Ο κ. Χρήστος Μποσμπότης, αντιδήμαρχος Ελευθερούπολης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ανέφερε πως «στις 28 Απριλίου έγινε μια ταφή ενός ηλικιωμένου 76 ετών. Κατά τη διαδικασία των επομένων ημερών, στα εννιάμερα, η οικογένεια διαπίστωσε ότι τα χώματα είναι κάπως πειραγμένα, προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα, έγινε η εκταφή, μέσα στο φέρετρο τοποθετήθηκαν στάχυα. Το αστυνομικό τμήμα θα κάνει την έρευνα».

πηγη: thetoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr