Φρίκη στη Βρετανία: Άντρας διαμέλισε τη σύντροφό του και έφτιαξε κολιέ από τα δόντια της

Σοκ προκαλεί το έγκλημα του 32χρονου Βρετανού Dean Lowe που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στο Marazion της Κορνουάλης. Δολοφόνησε άγρια τη σύντροφό του Kirby Noden και στη συνέχεια έφτιαξε κολιέ από την οδοντοστοιχία της.

Ο Βρετανός αρχικά είπε στους φίλους και τους συγγενείς της ότι τον είχε εγκαταλείψει. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά άρχισε να τους στέλνει μηνύματα στα οποία τους έλεγε ότι είχε διαμελίσει ένα πτώμα και το είχε πετάξει στα σκουπίδια. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιεχόμενο των μηνυμάτων και ξεκίνησε την έρευνα.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του έμειναν άφωνοι. Υπήρχαν κηλίδες αίματος στους τοίχους και λεκέδες στο στρώμα, στο οποίο ο 33χρονος κοιμόταν. Επιπλέον, βρήκαν ένα μεταλλικό αντικείμενο και μια πέτρα, τα οποία, όπως ανακαλύφθηκε, ήταν τα όπλα της δολοφονίας.Ο 33χρονος ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε πως είχε φτιάξει περιδέραιο από τα δόντια του θύματος.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο 33χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και με βάση τη δικαστή έπειτα από το φρικτό έγκλημα «έφαγε, κοιμήθηκε, είδε τηλεόραση και πήρε ναρκωτικά δίπλα στο πτώμα της… Αυτό γινόταν για αρκετές ημέρες», ενώ ξεφορτώθηκε μέρη του σώματος και μέσα στην τουαλέτα!Πηγή : diaforetiko.gr