Φρίκη στη Μανωλάδα: Ληστής χτύπησε μητέρα και βίασε την κόρη για να τους αποσπάσει 140 ευρώ....
Www.true.gr

Φρίκη στη Μανωλάδα: Ληστής χτύπησε μητέρα και βίασε την κόρη για να τους αποσπάσει 140 ευρώ….

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Νέα Μανωλάδα από τον βιασμό μία 53χρονης γυναίκας από άνδρα που μπήκε στο σπίτι της για να τη ληστέψει, ο οποίος χτύπησε και την 76χρονη μητέρα της.
Όλα έγιναν στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι που μένουν οι δύο γυναίκες κοντά στο κέντρο της Νέας Μανωλάδας. Ο άνδρας μπήκε στον χώρο από ανασφάλιστη πόρτα και οι δύο γυναίκες αιφνιδιάστηκαν.

Ο δράστης ζήτησε και άλλα χρήματα και υποχρεώνει την 53χρονη να βρει χρήματα από την …γειτονιά.

Πράγματι δράστης και 53χρονη πηγαίνουν σε γειτονικά σπίτια και ζητούν χρήματα. Κάποιος έδωσε τελικά ένα ποσόν (100 ευρώ) στην 53χρονη και εκείνη στον δράστη. Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες η 53χρονη είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…».


Επιστρέφοντας στο σπίτι και σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, ο δράστης τη βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελλομένων η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.

Συνελήφθη ο δράστης
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του Α.Τ. Βουπρασίας, άνδρες των οποίων μετά από μια άριστα συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη (Αλβανός υπήκοος) στον Πύργο, ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα.

Ελέγχεται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr