Φρίκη σε διαμέρισμα: Βρήκαν σε άθλια κατάσταση 5χρονο κορίτσι που δεν ήξερε να μιλήσει. Ζούσε μέσα στα σκουπίδια
Www.true.gr

Φρίκη σε διαμέρισμα: Βρήκαν σε άθλια κατάσταση 5χρονο κορίτσι που δεν ήξερε να μιλήσει. Ζούσε μέσα στα σκουπίδια

Μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στη ρωσία όταν βρήκαν ένα 5χρονο κοριτσάκι μέσα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο από σκουπίδια διαμέρισμα. Το παιδί δεν μπορούσε να μιλήσει, ήταν εξασθενημένο και αδύνατο.
Τα μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν τις εικόνες ονόμασαν το κοριτσάκι «Μόγλης». Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν ειδικές στολές για να μπουν στο χώρο καθώς οι ακαθαρσίες και δυσοσμία δεν τους επέτρεπαν να επέμβουν. Όταν τελικά μπήκαν μέσα στο σπίτι δεν μπορούσαν να πιστέψουν την κατάσταση που επικρατούσε. Το πάτωμα είχε καλυφθεί από τεράστιους όγκους σκουπιδιών, παλιά αντικείμενα και ρούχα.
Ένα 5χρονο κορίτσι στεκόταν κοντά στο παράθυρο της κουζίνας. Φορούσε ένα καπέλο, ένα T-Shirt και τίποτε άλλο. έκλαιγε, δεν υπήρχε πουθενά φαγητό και είχε παντού κατσαρίδες


«Το παιδί δεν ξέρει να μιλήσει, απλά βγάζει ήχους και δεν είναι εξοικειωμένο με τους άλλους ανθρώπους».

Οι γείτονες ανέφεραν πως είχαν δει πριν από πέντε χρόνια ένα μωρό, ωστόσο δεν το συνάντησαν ξανά. Αργότερα η μητέρα τους είχε πει ότι έστειλε το παιδί της να ζήσει στην Ουκρανία μαζί με τους παππούδες του. Το κοριτσάκι όμως βρισκόταν όλο αυτό τον καιρό μέσα στο διαμέρισμα. Το παιδί ήπιε μέσα σε λίγα λεπτά δύο λίτρα νερό, ενώ απλά έβγαζε ήχους γιατί δεν ήξερε να μιλήσει.


Η μητέρα όταν επέστρεψε στο σπίτι ήταν καλοντυμένη και αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Την συνέλαβαν.

Πηγή : mixanitouxronou.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr