Μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε το άψυχο σώμα της 23χρονης Γκρέτα Βέντλερ έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της.
Η Ρωσίδα καλλονή, μοντέλο στο επάγγελμα, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, Ντμίτρι Κοροβίν, από… παράφορη ζήλεια.

«Εγώ το έκανα»
Μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δείχνει βήμα-βήμα τον τρόπο που αφαίρεσε τη ζωή της 23χρονης στους αστυνομικούς μετά από την ομολογία του.

Με μία κούκλα αναπαράστασης στέκεται πάνω από το κρεβάτι του δωματίου. Αφού στραγγάλισε το μοντέλο, τη μετέφερε σέρνοντάς την προς το μπάνιο.

«Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι το σώμα της ήταν κρύο. -Την κάλυψα με μία μαύρη πλαστική σακούλα και την έβαλα κάτω στο πάρκινγκ αυτοκινήτων».

Τότε, πήρε μία καινούρια βαλίτσα και έβαλε το άψυχο σώμα της μέσα για να εξαφανίσει κάθε στοιχείο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, μέχρι να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του κοιμήθηκε τρεις ολόκληρες νύχτες δίπλα στο πτώμα της.

Στη συνέχεια, πήρε τη βαλίτσα και κατευθύνθηκε προς την πόλη Λίπετσκ της Ρωσίας, όπου έκρυψε τη σορό της στο πορτμ παγκάζ αυτοκινήτου για έναν χρόνο.

Οι αναρτήσεις για τον «ψυχοπαθή» Πούτιν
Έναν μήνα ακριβώς πριν από τη δολοφονία της Γκρέτα Βέντλερ, η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα έβαλε με τον Πούτιν λόγω των επεκτατικών του σχεδίων.

«Δεδομένου ότι ο Πούτιν είχε ταπεινωθεί πολλές φορές στην παιδική του ηλικία, δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λόγω του ότι ήταν μικροκαμωμένος, και γι΄ αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι έφυγε μετά τη Νομική Σχολή και εντάχθηκε στην KGB», έγραφε.

Η 23χρονη αποκαλούσε ψυχοπαθή τον Βλαντιμίρ Πούτιν στις αναρτήσεις της, για την αστυνομία της Ρωσίας όμως το γεγονός αυτό, όπως λένε οι ρωσικές Αρχές, δεν συνδέεται με τον θάνατό της.

«Το μόνο που μπορώ να υποθέσω, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι σε αυτόν παρατηρείται μια σαφής ψυχοπάθεια ή κοινωνιοπάθεια. Για τους ψυχοπαθείς, είναι σημαντικό να βιώνουν συνεχώς μια αίσθηση πληρότητας, γι’ αυτό αγαπούν το ρίσκο, τις έντονες εμπειρίες, την έντονη επικοινωνία, την έντονη δραστηριότητα».

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε, παρά τις προσπάθειες του δολοφόνου να δείξει μέσω των λογαριασμών της στα social media ότι η 23χρονη Ρωσίδα είναι ακόμη ζωντανή.

Πηγή : megatv.com