Φρίκη! Εκοψε το μικρό Δάχτυλό της και το έβαλε σε Βαζάκι. Ο Λόγος, θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε
Www.true.gr

Φρίκη! Εκοψε το μικρό Δάχτυλό της και το έβαλε σε Βαζάκι. Ο Λόγος, θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε

Μια γυναίκα που είναι γεμάτη με piercing και έκοψε το δάχτυλο της, γιόρτασε την επέτειο ενός έτους μετατρέποντας το κομμένο σκέλος σε ένα κρεμαστό κόσμημα.

Η Torz Reynolds, από το Colchester στο Essex, αποφάσισε να αποκόψει το μικρό δάχτυλό της με κοπτήρες μπουλονιών πέρυσι, επειδή πιστεύει ότι φαίνεται χαριτωμένο.

Αφού διατηρούσε το δάχτυλο στον καταψύκτη της, δίπλα σε μια σακούλα με μπιζέλια, μετά από ένα έτος η Τόρζ αποφάσισε να το μετατρέψει σε κρεμαστό κολιέ.

Η 30χρονη, αγόρασε ένα γυάλινο φιαλίδιο, το έφτιαξε με διάλυμα αλκοόλης και έβαλε μέσα το κομμένο δάχτυλο με μια αλυσίδα.

Ο φίλος της Xav, της χάρισε καπέλα από μια συλλογή μικροσκοπικών καπέλων, για να ντύνει το κομμένο της δάχτυλο, το οποίο έχει ονομάσει Wiggles.«Θεώρησα ότι ένα κολιέ θα ήταν το πιο εύκολο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω για να σηματοδοτήσει τα πρώτα γενέθλια του Wiggles».

Η Torz παίζει τώρα με το δάχτυλό της, διακοσμώντας το με 15 καπέλα-παιχνίδια. Η Torz είπε: «Πίσρευα ότι ήταν πραγματικά χαριτωμένο. Δεν μπορούσα να σταματήσω να το σκέφτομαι και αποφάσισα να το κάνω.Η Torz έκανε πρωτοσέλιδα το 2014, όταν ανακάλυψε ότι ο φίλος της την είχε απατήσει – και πήρε εκδίκηση, με τον πιο φρικτό τρόπο.

Χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να κόψει προσεκτικά το δέρμα από το χέρι της. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια για την αποκόλληση του δέρματος.

Στη συνέχεια, τα υπολείμματα του τατουάζ τέθηκαν σε ένα βάζο, τυλιγμένο με ένα φιόγκο και τα έστειλε στον πρώην εραστή της.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr