Φρίκη: 15χρονη την βίαζε ο αδερφός της, την άφησε έγκυο δύο φορές, αλλά έκλεισαν αυτή φυλακή επειδή έκανε έκτρωση
Www.true.gr

Φρίκη: 15χρονη την βίαζε ο αδερφός της, την άφησε έγκυο δύο φορές, αλλά έκλεισαν αυτή φυλακή επειδή έκανε έκτρωση

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που ζει μία ανήλικη στην Ινδονησία.

Η είδηση του βιασμού μιας 15χρονης από τον ίδιο της τον αδερφό προκαλεί από μόνη της σοκ και αποτροπιασμό. Το γεγονός μάλιστα ότι έμεινε και έγκυος επιτείνει την αίσθηση της φρίκης.

Ωστόσο, το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού δεν τελείωσε εκεί, καθώς την έκλεισαν και φυλακή!

Ο λόγος; Επειδή αποφάσισε να κάνει έκτρωση!

Με βάση την «Jakarta Post», οι κάτοικοι του χωριού Jambi ανακάλυψαν ένα αρσενικό έμβρυο σε φυτεία φοινικέλαιου, με αποτέλεσμα να σημάνουν συναγερμό. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η μητέρα ήταν μια 15χρονη, η οποία οδηγήθηκε αμέσως στο δικαστήριο αφού στην Ινδονησία απαγορεύονται οι εκτρώσεις, εκτός και αν κινδυνεύει η ζωή της εγκύου.


Και μπορεί το κοριτσάκι να εξομολογήθηκε ότι ο 17χρονος αδελφός της ήταν εκείνος ο οποίος την άφησε έγκυο, αφού πρώτα τη βίασε, εντούτοις καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή για την έκτρωση.

Από την άλλη πλευρά, ο αδελφός της κρίθηκε ένοχος επίσης για την έκτρωση, καθώς και για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, με συνέπεια να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης μόλις 2 ετών!

Οι εισαγγελείς ζήτησαν μάλιστα αρχικά το κορίτσι να φυλακιστεί για 1 χρόνο και ο αδελφός της για επτά.


Όπως μετέδωσε, δε, το Sky News, επικαλούμενο μαρτυρία από υπάλληλο του δικαστηρίου, ο νεαρός Ινδονήσιος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την αδελφή του οκτώ φορές μέσα σε περίπου ένα χρόνο.

Αποκάλυψε επιπλέον ότι η 15χρονη είχε αποβάλει μερικούς μήνες πριν μείνει ξανά έγκυος, ενώ κατηγορίες φέρεται να αντιμετωπίζει και η μητέρα της επειδή τη βοήθησε στην έκτρωση…

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως βάσει Νόμου, στην Ινδονησία η άμβλωση πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματία γιατρό, μέσα στις πρώτες 6 εβδομάδες της κύησης και μόνο όταν η ζωή της μητέρας βρίσκεται σε κίνδυνο.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr