Φουσκώνει αμέσως και είναι για πάρτυ. Κοστίζει ελάχιστα και το εσωτερικό θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας

 Οι περισσότεροι από εμάς όταν θέλουμε να βγούμε για μια βραδιά στην πόλη, κατευθυνόμαστε στα μπαράκια και τις μπυραρίες για να χαλαρώσουμε και απολαύσουμε λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους. Συνήθως, χρειάζεται να μετακινηθούμε με αυτοκίνητο, ή αν είμαστε τυχεροί μπορούμε απλά να περπατήσουμε με τα πόδια. Όμως πλέον με μια εφευρετική κατασκευή δεν είναι πλέον απαραίτητο να φύγετε από το σπίτι για να απολαύσετε ό, τι προσφέρει ένα μπαρ, διότι μπορείτε απλά να φουσκώσετε ένα στο δικό σας δρόμο και να απολαύσετε ένα πάρτι χωρίς να φύγετε από το σπίτι.

Αν είστε λάτρεις των ιρλανδικών , τότε αυτό θα το λατρέψετε! Εταιρεία δημιουργεί φουσκωτές ιρλανδικές , έχει έδρα έξω από τη Βοστώνη και είναι γνωστή ως ThePaddyWagonpub. Αν έχετε παιδιά, ίσως έχετε νοικιάσει κάποιο φουσκωτό κάστρο για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε την έκδοση για ενήλικες και να τοποθετήσετε τη παμπ οπουδήποτε θα ταιριάζει στην αυλή σας. Χρειάζεστε μόνο κάποια έκταση με γρασίδι ή με τσιμέντο και έχετε έτοιμο το πάρτι σας! Δεν χρειάζεται καν να έχετε πάτωμα!

Μπορεί να χωρέσει περίπου 80 άτομα σε ένα από αυτά τα φουσκωτά μπαρ και η μάζωξη στην αυλή σας δεν πρόκειται ποτέ να είναι η ίδια. Η εταιρεία προσφέρει επίσης τις προμήθειες με μπύρες και φαγητό, καθώς και διασκέδαση.

Τα φουσκωτά βγαίνουν σε πολλαπλά μεγέθη, ώστε να επιλέξετε αυτά που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Υπάρχουν επίσης διαφορετικά στυλ, όπως μωσαϊκό τούβλο και παραδοσιακό ξύλο.

Μια προσωρινή παμπ είναι πολύ διασκεδαστική για την επόμενη σας συγκέντρωση με φίλους, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 435 δολάρια για ενοικίαση. Υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσετε μία φουσκωτή παμπ.

Προς το παρόν η ενοικίαση είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασιλείο, αλλά η αγορά μπορεί να γίνει σε όλο τον κόσμο (Inflatable.pub)