Φούλα Παπανδρέου, άγρια δολοφονία: Ποιος είναι ο 26χρονος δολοφόνος: "Την σκότωσα γιατί είχα κάνει…"
Www.true.gr

Φούλα Παπανδρέου, άγρια δολοφονία: Ποιος είναι ο 26χρονος δολοφόνος: «Την σκότωσα γιατί είχα κάνει…»

Ποιος 26χρονος δολοφόνος Φούλας Παπανδρέου;

Στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 26χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς για την δολοφονία της Φούλας παπανδρέου στην οδό Γούναρη.

Οπως είπε, δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει αλλά είχε κάνει χρήση ναρκωτικών. Κατάγεται από τη Γαστούνη διέμενε και στην Αθήνα και ερχόταν Πάτρα για ληστείες.

Μάλιστα έκανε το λαθος την περασμένη Κυριακή και επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος από την Αθήνα. Οι αστυνομικοίο συνδύασαν πληροφορίες και βίντεο και τον έπιασαν. Ο δράστης ομολόγησε.

https://www.youtube.com/watch?v=4-Cu9wMoZJs
Φούλα Παπανδρέου


Η Φούλα Παπανδρέου είναι η 88χρονη γνωστή Πατρινή που βρέθηκε χθες 17/07/2018 νεκρή στο σπίτι της στην οδό Γούναρη. Προερχόταν από γνωστή οικογένεια της πόλης και ο άγριος τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας.

Όπως αναφέρούν το The Best και εφημερίδα Πελοπόννησος ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, τ. προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Κόρες τους είναι οι επίσης γνωστές στην Πάτρα, Ευγενία Παπανδρέου (συμβολαιογράφος και ποιήτρια) και Νίκη Πετσάλη (οδοντίατρος και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας). Το θύμα Φούλα Παπανδρέου ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.


H Φούλα Παπανδρέου υπήρξε αριστοκράτισσα καλλονή της παλιάς Πάτρας και οι παλιότεροι Πατρινοί την θυμούνται σαν μια γυναίκα κομψή και ευπαρουσίαστη, που συνόδευε τον σύζυγό της στις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις εξόδους, διακρινόμενη από αστική ευγένεια. Παρέμενε νευρώδης, ανήσυχη και σφριγηλή σε πείσμα της παρόδου των χρόνων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της χθεσινής υπόθεσης ανθρωποκτονίας και ληστείας στην Πατρα

Όπως ανακοίνωσε, άγνωστοι δράστες εισήλθαν, σε διαμέρισμα 88χρονης , στο κέντρο της πόλης όπου με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσαν, ένα χρυσό δαχτυλίδι και ερεύνησαν τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού της.

πηγή: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr