13+1 Λόγοι που θα Σε κάνουν ΝΑ Πάψεις να Εμπιστεύεσαι τις φωτογραφίες που βλέπεις στα social media
Www.true.gr

13+1 Λόγοι που θα Σε κάνουν ΝΑ Πάψεις να Εμπιστεύεσαι τις φωτογραφίες που βλέπεις στα social media

Σπάνια βλέπουμε την σκληρή δουλειά των φωτογράφων στο παρασκήνιο που χρειάζεται προκειμένου να βγάλουν κάποιες εκπληκτικές φωτογραφίες. Συχνά περιλαμβάνει την εύρεση της τέλειας τοποθεσίας για την φωτογράφηση και μία ομάδα που θα είναι υπεύθυνη των μοντέλων και του φωτισμού.

Ωστόσο, ένας φωτογράφος αλλάζει το όνομα του παιχνιδιού. Ο Vatsal Kataria είναι ένας φωτογράφος που φωτογραφίζει μινιατούρες και μετατρέπει τις φαντασιώσεις του σε πραγματικότητα. Η τέχνη του του επιτρέπει να παίρνει απίστευτες φωτογραφίες από τοπία που κόβουν την ανάσα και όλα αυτά στην άνεση του στούντιό του.

Το καλύτερο είναι πως όλες οι φωτογραφήσεις του είναι αρκετά οικονομικές. Φαίνεται σαν σκηνή από ταινία; Και όμως όλα τραβήχτηκαν στο στούντιο.

Πώς το έκανε; Χρησιμοποίησε διάφορα πράγματα που βρήκε για να φτιάξει το τοπίο. Τα μεγάλα βουνά είναι φτιαγμένα από γύψο και παλιό χαρτί. Οι δρόμοι είναι από φύλλα πολυστυρενίου και μίγμα από γύψο και μαύρη μπογιά. Χρησιμοποιεί επίσης μαγειρική σόδα για χιόνι.

Η διαδικασία του παίρνει περίπου 3-15 μέρες για να φτιάξει μία φωτογραφία. Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr