Γονείς Έδερναν, Bίαζαν και Έστελναν Φωτογραφίες του Κακοποιημένου Παιδιού τους στο Facebook
Www.true.gr

Γονείς Έδερναν, Bίαζαν και Έστελναν Φωτογραφίες του Κακοποιημένου Παιδιού τους στο Facebook

Ένα ζευγάρι από την Οκλαχόμα έχει κατηγορηθεί για πολλούς βιασμούς, αιμομιξία και παιδική κακοποίηση της 2χρονης κόρης τους.
Σύμφωνα με τα έγγραφα της αστυνομίας, ο πατέρας είχε επίσης σχέδια να βιάσει και το δεύτερο παιδί που δεν γεννήθηκε ακόμα. Ο Gerrad Coddington, 25 ετών, και η Christina Nelson-Coddington, 29 ετών, και οι δύο από την Pauls Valley φέρεται να φορούσαν χειροπέδες και να χτυπούν το 2χρονο παιδί τους, ενώ διαπράττουν πιο άθλιες πράξεις. Τον Ιούνιο, είχαν κατηγορηθεί για την κατασκευή και την κατοχή παιδικής πορνογραφίας, για παράνομες πράξεις με ανηλίκους και για παραβίαση του νόμου περί εγκλημάτων της Οκλαχόμα, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα της Οκλαχόμα Μάικ Χάντερ.

Πιθανόν εάν οι αρχές είχαν παρακολουθήσει καλύτερα την υπόθεση, ο βιασμός του ανηλίκου θα μπορούσε να είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν το Εθνικό Κέντρο για τα αγνοούμενα και τα κακοποιημένα παιδιά κατήγγειλε τον Gerrad και την Christina στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την καταγγελία το ζευγάρι φέρεται ότι μοιράστηκε μια ακατάλληλη φωτογραφία ενός ανηλίκου παιδιού σε μια ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων.

Σύμφωνα με ένορκη δήλωση, δύο καταγγελίες αναφέρθηκαν από το Facebook βάσει των οποίων ένας πράκτορας άρχισε επίσης να ερευνά το ζευγάρι σύμφωνα με την News 9. Οι καταγγελίες υποδείκνυαν ότι ένας χρήστης με διεύθυνση IP από την Οκλαχόμα ίδια με του Coddington έστελνε σeξουαλικές φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων του Facebook. Μια ομάδα που απαρτίζεται από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και το Αστυνομικό Τμήμα του Pauls Valley, έβγαλε ένταλμα έρευνας για το ακίνητο.

Βρήκαν ένα iPhone με σeξουαλικές φωτογραφίες του 2χρονου κοριτσιού. Διαπιστώθηκε επίσης ότι το ζευγάρι είχε κακοποιήσει το παιδί για αρκετό καιρό. Οι αρχές που διερεύνησαν κατάφεραν να συλλάβουν τους υπόπτους εντός τριών ημερών από τη καταγγελία. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Hunter είπε: «Τα παιδιά είναι από τα πιο ευάλωτα και ανυπεράσπιστα στην κοινωνία μας και τα εγκλήματα εναντίον τους δεν θα γίνουν ποτέ ανεκτά από το γραφείο μου».


Πρόσθεσε επίσης: «Θα διασφαλίσουμε επίσης ότι όσοι διαπράττουν τέτοιου είδους εγκλήματα κρατούνται υπόλογοι και τιμωρούνται στην πλήρη έκταση του νόμου. Εκτιμώ τον εισαγγελέα Downing για τη συνεργασία toy σε αυτή την υπόθεση για να διασφαλίσουμε την εκτέλεση της δικαιοσύνης.»

O Αμερικανός εισαγγελέας Downing δήλωσε: «Το γραφείο μου θα συνεχίσει να εργάζεται με τις κρατικέw δυνάμεις καταστολής σύμφωνα με τους νόμους που έχει θεσπίσει το Κογκρέσο για την εξάλειψη της παιδικής πορνογραφίας και της κακοποίησης που προκαλεί στους νεότερους πολίτες μας.» Και οι δύο κρατούνται στη φυλακή του Garvin County με 5 εκατομμύρια δολάρια εγγύηση έκαστος. Η ποινή για την παραγωγή ή τη διανομή παιδικής πορνογραφίας στην Οκλαχόμα είναι 20 χρόνια φυλάκιση, αλλά ο ομοσπονδιακός νόμος έχει υποχρεωτική ποινή 15 έως 30 ετών σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

Στο Twitter οι άνθρωποι αντέδρασαν επιθετικά στην ιστορία και κάποιοι είπαν ότι η θανατική ποινή είναι απαραίτητη για τέτοια εγκλήματα. Άλλος έγραψε: «Βλέπετε, εδώ θα έπρεπε να τεθεί σε ισχύ η θανατική ποινή. Δεν υπάρχει καμία λύση που να μπορεί να διορθώσει αυτές τις ανωμαλίες.»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr