Η φωτογραφία του Μητσοτάκη Μετά τη Νίκη που «έριξε» το Instagram

Με μία οικογενειακή φωτογραφία θέλησε να ευχαριστήσει και μέσω των social media όλους όσοι τον ψήφισαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.


Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται αγκαλιά με τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του Μαρέβα να ποζάρουν πανευτυχείς, μπροστά σε γαλάζιο φόντο και στο σύνθημα «Ενωμένοι μπορούμε». Η οικογενειακή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη νίκη του στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου «έριξε» το Instagram.

«Ευχαριστώ!!! Και από αύριο σκληρή δουλειά!» έγραψε στη λεζάντα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι γράφοντας: «Συγχαρητήρια Κυριάκο! Το αξίζεις! Η οικογένεια σου είναι υπερήφανη για εσένα! Χρόνια πολλά! Όλη μου την αγάπη!».

 

01
Με μία οικογενειακή φωτογραφία θέλησε να ευχαριστήσει και μέσω των social media όλους όσοι τον ψήφισαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. EUROKINISSI

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι γράφοντας: «Συγχαρητήρια Κυριάκο! Το αξίζεις! Η οικογένεια σου είναι υπερήφανη για εσένα! Χρόνια πολλά! Όλη μου την αγάπη!».

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται αγκαλιά με τα τρία του παιδιά και τη σύζυγό του Μαρέβα να ποζάρουν πανευτυχείς, μπροστά σε γαλάζιο φόντο και στο σύνθημα «Ενωμένοι μπορούμε».

 

Πηγή: newsbomb.gr