Φωτογραφία 5χρονης στο τελικό στάδιο καρκίνου δίπλα στον ετοιμοθάνατο μπαμπά της ραγίζει καρδιές

Η Άλι Πάρκερ μοιράστηκε με τον κόσμο μια σπαραχτική φωτογραφία της 5χρονης κόρης της που βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου, ενώ δίπλα της κάθεται ο πατέρας της που πάσχει από την εκφυλιστική νόσο του κινητικού νευρώνα.

Η μητέρα και σύζυγος ανέβασε την φωτογραφία προκειμένου να δείξει τις καταστροφικές συνέπειες του καρκίνου στην οικογένειά της.

Ο πατέρας ο οποίος κλαίει δίπλα από την ετοιμοθάνατη κόρη του στο νοσοκομείο.

Η Μπρέιλιν Λάουχον διαγνώστηκε με την πιο επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου στις 6 Δεκεμβρίου.

«Σε λίγες μέρες θα πρέπει να κηδέυσω την κόρη μου και σε μερικούς μήνες ή ακόμα και μέρες θα πρέπει να κάνω το ίδιο για τον μπαμπά της», δήλωσε η Πάρκερ.


Η οικογένεια από την Φλόριντα βρήκε και πάλι για λίγο την ελπίδα, μόλις άκουσε για μια επαναστατική θεραπεία στο Μεξικό.

Τώρα, μαζεύουν χρήματα μέσω της πλατφόρμας GoFundMe και ευελπιστούν να συγκεντρώσουν τα 300.000 δολάρια τα οποία απαιτούνται για την θεραπεία.

«Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτό. Κάποιος πρέπει να βρει σύντομα την θεραπεία», δήλωσε η Πάρκερ.


«Η κόρη μου αξίζει να ζήσει μια ολοκληρωμένη ζωή, όπως ακριβώς και κάθε άλλο παιδί που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση», αναφέρει η Πάρκερ.

«Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Πρέπει να σταματήσουν τα παιδιά να αρρωσταίνουν από αυτές τις αρρώστιες και να πεθαίνουν. Πρέπει να βρούμε μια θεραπεία και όχι έναν επίδεσμο», συμπλήρωσε η Πάρκερ.

diaforetiko