Φωτογράφοι Εισέβαλαν Κρυφά στο Σπίτι του Μάικλ Τζάκσον και τους Κόπηκαν τα Πόδια. Ο Πίνακας με τα Παιδιά είναι ότι Χειρότερο.

Ο Μάικλ Τζάκσον, γνωστός και ως ο βασιλιάς της ποπ μουσικής, ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές όλων των εποχών. Θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιον που δε τον γνωρίζει, αλλά δε τον αγαπούσαν όλοι. Πριν το θάνατό του το 2009, πολλοί τον κατηγόρησαν για την περίεργη συμπεριφορά του με τα παιδιά. Παρ’ όλα αυτά ο Βασιλιάς της Ποπ άφησε μια μουσική κληρονομιά, και θα τον θυμούνται για πολλά ακόμα χρόνια.

Αν έχετε παρακολουθήσει τα βιντεοκλίπ του, θα έχετε παρατηρήσει ότι ήταν ένα ενδιαφέρων άτομο. Το σπίτι του, το Ράντσο Neverland, είναι μια απόδειξη του μοναδικού του στυλ. Λειτούργησε ως πάρκο διασκέδασης, ως ζωολογικός κήπος και ως η κατοικία του ίδιου του τραγουδιστή. Μετά από εκτενείς μηνύσεις, το Ράντσο Neverland τελικά υπέστη αγωγή κατάσχεσης. Τότε τέσσερις «αστικοί φωτογράφοι,» αποφάσισαν να μπουν κρυφά στο μέρος και να ρίξουν μια ματιά στα πάντα. Μια επεμβατική κίνηση και αποκαλυπτική κίνηση στη ζωή του διάσημου Μάικλ Τζάκσον. Ρίξτε μια ματιά και εσείς στις μοναδικές φωτογραφίες:

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν σπουδαίος, έτσι μια επιβλητική πύλη όπως αυτή ήταν απαραίτητη. Μιας και καλείται Neverland, προς τιμή του κόσμου του Πίτερ Παν, ένα άγαλμα της Γουέντυ, είναι ταιριαστό. Αγάλματα από άλλα παιδιά και νεράιδες βρίσκονται επίσης σε όλο το κτήμα. Φαίνονται κάπως απόκοσμα…

Το λογότυπο που βλέπουμε από κάτω το βλέπουμε παντού σε όλο το Ράντσο Neverland. Το συγκεκριμένο λογότυπο είναι το μεγαλύτερο σε ολόκληρο το κτήμα.

Ένα άγαλμα από τους χαρακτήρες της Neverland, πιθανόν νεράιδα, και στο βάθος ένα τεράστιο ρολόι και η είσοδος στο σιδηροδρομικό σταθμό της Neverland.


Μια άλλη φωτογραφία του σιδηροδρομικού σταθμού (το άγαλμα είναι καλυμμένο εδώ) Μπορείτε να δείτε το ρολόι καλύτερα από αυτή τη γωνία, αλλά μπορείτε να εκτιμήσετε και το μέγεθος του κτηρίου.

Η Γάτα Τσέσαϊρ βρέθηκε μήπως λίγο μακριά από την Χώρα των Θαυμάτων της Αλίκης;


Ένας παράξενος κρούστης πόρτας, με τον Πίτερ Παν και την Γούεντυ να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Είχε και ζωολογικό κήπο, όπου φιλοξενούσε ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, χιμπαντζήδες, τίγρεις και πολλά άλλα ζώα.

Μια ενδιαφέρουσα φωτογράφηση που ρίχνει λίγο φως στη ζωή του Μάικλ Τζάκσον. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας στο Facebook!

Credit: diply.com