Φωτό-ντοκουμέντο: Κομάντο Πλεύρης πηγαίνει μεταμφιεσμένος Εξάρχεια το βράδυ και κλείνει στόματα! [εικόνες]

Ο Θάνος Πλεύρης κατάφερε, όσο και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό, να συμμετέχει στο βίντεο της χρονιάς, ένα βίντεο που έγινε viral και σχολιάστηκε όσο λίγα, ακόμα και από άτομα που πρόσκεινται ιδεολογικά στην παράταξη που εκπροσωπεί αυτήν την εποχή. Το περίφημο βίντεο στην πλατεία Εξαρχείων.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε ένα βίντεο νωρίς το πρωί από τα άδεια Εξάρχεια στο οποίο σχεδόν ψιθυρίζοντας έστειλε το ελαχίστων δευτερολέπτων προεκλογικό του μήνυμα, κοιτάζοντας αγχωμένος προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις.

Δε χρειαζόταν κάτι άλλο, αρκούσε αυτό για να γίνει το θέμα συζήτησης της χτεσινής ημέρας, να σχολιαστεί και να γίνει ο περίγελος των social media για όλες αυτές τις λεπτομέρειες του βίντεο που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο ίδιος βέβαια δεν μπορούσε να αφήσει αυτή την κριτική αλλά και τη γελοιοποίηση που του καταλόγισαν αναπάντητη.

Γύρισε στα Εξάρχεια όχι τα αξημέρωτα αλλά το βράδυ που σφύζουν από ζωή. Αυτήν την φορά όχι μιλώντας μέσα από τα δόντια του αλλά βροντοφωνάζοντας ότι είναι εκεί, έτοιμος να τους αντιμετωπίσει όλους μόνος του, χεράτα.


Ακόμα ένας συμβολισμός. Θα γεμίσει με δέντρα όλη η γειτονιά. Όχι, δεν είναι καμουφλάζ για να μην τον αναγνωρίσουν. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ!


Δε χρειάζεται πάντα να δείχνεις το πρόσωπό σου. Με τη στάση του σώματος αρκεί για να δείξεις τι πρεσβεύεις.


Ακόμα και να έκανε live στα Εξάρχεια μέσω λάπτοπ από το σπίτι του είναι σαν να βρισκόταν εκεί.


Μόνο χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα στα Εξάρχεια μετά τις 7 Ιουλίου. Αυτό συμβολίζει η μεταμφίεση σε κλόουν.


Οι πολίτες της γειτονιάς πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς γι’ αυτό και ο Θάνος θα τους επισκεφτεί με ένα τυχαίο όχημα που θα παρκάρει χωρίς φόβο στην πλατεία.


Θα καθαρίσουν τα Εξάρχεια.


Ακόμα και αν χρειαστεί να κρυφτεί, να μπει μέσα στους κάδους ο ίδιος να τα καθαρίσει.

πηγη: menshouse.gr