Φώτο-ντοκουμέντο: Η απόδειξη πως ο Τομ Χανκς είναι πράγματι Έλληνας
Www.true.gr

Φώτο-ντοκουμέντο: Η απόδειξη πως ο Τομ Χανκς είναι πράγματι Έλληνας

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα social media μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Τομ Χανκς επιβραβεύτηκε με την ελληνική υπηκοότητα τιμητικά.

Η πολιτογράφηση του τεράστιου ηθοποιού, με τα αμέτρητα βραβεία και υποψηφιότητες για τις κινηματογραφικές του δουλειές έφερε έναν πανικό από tweets και status που σχολίαζαν την είδηση.

Λίγοι όμως έκαναν ρεπορτάζ πραγματικό για τους λόγους που σχεδόν υποχρέωσαν σε αυτήν την τιμητική πολιτογράφηση του Αμερικανού σταρ σε Έλληνα.

Το Menshouse έψαξε και βρήκε μία σειρά από φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Τομ Χανκς μπορεί να είναι τιμητικά Έλληνας πια, ήταν όμως πάντα Έλληνας στη ψυχή και στη συμπεριφορά.


Αράζει με συνταξιούχους έξω από περίπτερα και διαβάζει πρωτοσέλιδα εφημερίδων τσάμπα. Αν μία εφημερίδα καλύπτει το πρωτοσέλιδο που διαβάζει δε διστάζει να την ανασηκώσει και να διαβάσει άνετα το Μακελειό ή την Espresso.
Χαλαρός κάθε μεσημέρι παρακολουθεί ξανά και ξανά και ξανά και ξανά τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης, του Ρετιρέ γελώντας με τα εκπληκτικά παρωχημένα αστεία τους.


Διαδηλώνει ψύχραιμα για την ελληνικότητα διάφορων περιοχών, καμιά φορά όχι και τόσο ψύχραιμα.


Οδηγάει χωρίς ζώνη ενώ προσπαθεί να τηλεφωνήσει σε αθλητικό ραδιόφωνο για να βρίσει τον προηγούμενο ακροατή, την ώρα που σχολιάζει αθλητική είδηση στο λάπτοπ που έχει στα πόδια του ζητώντας να μην τον κόψουν γιατί δεν βρίζει. Έχει στείλει νωρίτερα και ντικ πικ σε προφίλ που ανέβαζε φωτογραφία με πρωινό καφεδάκι στη λίμνη Πλαστήρα.
Παίζει ρακέτες στην παραλία φορώντας σπίντο μαγιό και ολόχρυσο βαφτισινιό σταυρό.


Το πρωινό του είναι μόνο φραπές γλυκός και τσιγάρο.


Το βράδυ της Ανάστασης πάει στην εκκλησία 11.55 και αποχωρεί 00.02 για να πετάξει βαρελότα και να γυρίσει σπίτι να τσακίσει μαγειρίτσα και κοψίδια.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr