Φωτό-Ντοκουμέντο: Αυτή ήταν η Μεταμφίεση του Αρτέμη Σώρρα για να Αποφύγει τη Σύλληψη! [εικόνες]
Www.true.gr

Φωτό-Ντοκουμέντο: Αυτή ήταν η Μεταμφίεση του Αρτέμη Σώρρα για να Αποφύγει τη Σύλληψη! [εικόνες]

Απίστευτο και όμως αληθινό, μία είδηση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Σε σπίτι στην περιοχή του Αλίμου κρυβόταν ο καταζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής. Ο άνθρωπος που θεωρητικά είχε εξαφανιστεί και είχαν χαθεί τα ίχνη του τελικά συνελήφθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σώρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του για να μην αναγνωρίζεται εύκολα. Κάποιοι ευκολόπιστοι διαδίδουν ότι είχε αφήσει μακριά μαλλιά και πυκνή γενειάδα, ώστε να μοιάζει με καλόγερο.

Εμείς πάλι λέμε ότι αυτό θα ήταν πολύ απλό και φτηνό για έναν Αρτέμη Σώρρα. Για έναν ηγέτη, για έναν σύγχρονο Μίδα, για έναν απόγονο του Δία.

Οι μεταμφιέσεις του που τον κρατούσαν μακριά από το χέρι του νόμου πρέπει να ήταν πολύ πιο περίπλοκες. Πολύ πιο ευφάνταστες και σίγουρα πιο ακριβές. 600 δισεκατομμύρια τρόπους είχε να μεταμφιεστεί, σιγά μην αρκούνταν σε λίγο μούσι να μοιάζει με καλόγερο.

Το Menshouse όπως συνηθίζει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις έψαξε κάνοντας αληθινό ρεπορτάζ και βρήκε όλες τις μεταμφιέσεις που χρησιμοποίησε ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις και σας τις παρουσιάζει:

Οι 9 μεταμφιέσεις του Αρτέμη Σώρρα για να κρυφτεί από την Ελληνική Αστυνομία

Σκρουτζ Μακ Ντακ

Πίπης


Έκτορας Μποτρίνι – Hell’s Kitchen

Oμάδα Δίας

Σπαρτιάτης

Λαιμός χοιρινής μπριζόλας


Κώστας Μπαρμπαρούσης

Δούρειος Ίππος

Καμηλοπάρδαλη

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr