Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέταξε χαρταετό με τον γιο του!
Www.true.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πέταξε χαρταετό με τον γιο του!

Κάνοντας το χατίρι στον πεντάχρονο γιο του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε επ’ ώμου τον ροζ χαρταετό φλαμίνγκο και αποφάσισε να τον βοηθήσει στο πέταγμά του στην παραλία στο Καβούρι, το πρωί της Καθαρής Δευτέρας.

Ο μικρός, προφανώς λόγω και του δυνατού αέρα, δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του και εκείνος ανέλαβε δράση. Με πολύ κόπο και αρκετό χιούμορ όταν δυσκολευόταν, κατάφερε να τον πετάξει μόνο για λίγα μέτρα, αλλά τελικά σε αυτές τις περιπτώσεις και μόνο η προσπάθεια μετράει!

Στο τέλος βέβαια έτρεξαν να τους βοηθήσουν και άλλοι γονείς από την παρέα τους, με τον μικρό του γιο −ο οποίος τού μοιάζει καταπληκτικά− να χαίρεται την κάθε στιγμή της μικρής τους εκδρομής. Φέτος που ο Φώτης δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις παρά μόνο τη διαχείριση των δύο εστιατορίων του και τις μεμονωμένες εμφανίσεις στο «Shamone», το οποίο επίσης του ανήκει, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον γιο του, αξιοποιώντας την κάθε τους στιγμή με δραστηριότητες.

Άλλωστε, όπως έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή του «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα».


«Μπαμπά, πως μπήκες στην τηλεόραση;»

Ακόμη και την τηλεοπτική του καριέρα ο Φώτης την έχει παρουσιάσει στον γιο του με… δόσεις, για να μην επηρεαστεί από τη δημοσιότητα. «Δεν θέλω να νομίζει ότι είμαστε πιο σπουδαίοι από τους άλλους», είχε πει πρόσφατα στην Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, μία και μόνη φορά τον είδε σε μια δήλωσή του στις κάμερες και με το χιούμορ που έχει κληρονομήσει από εκείνον, αναρωτήθηκε με ποιον τρόπο από το σαλόνι του σπιτιού τους μπήκε μέσα στην οθόνη!
πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr