Φωτιά στην Πίστα. Το Eρωτικό Τσιφτετέλι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και το Βλέμμα του Βασσάλου που Σαρώνουν στο Διαδίκτυο.
Www.true.gr

Φωτιά στην Πίστα. Το Eρωτικό Τσιφτετέλι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και το Βλέμμα του Βασσάλου που Σαρώνουν στο Διαδίκτυο.

Ο Χορός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που σαρώνει στο διαδίκτυο… Όσο για τον Κωνσταντίνο Βασσάλο, δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε.

Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor λικνίστηκε στους ρυθμούς των «Ψιθύρων Καρδιάς»Με ένα πολύ αισθησιακό τσιφτετέλι που χόρεψε καταχειροκροτούμενη από τους παριστάμενους, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός της, όπως αποκάλυψαν πρόσφατα, Κωνσταντίνος Βασσάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεψε την παράσταση στο χριστουγεννιάτικο «Στην Υγειά μας» που προβλήθηκε από τον Σκάι.

Η αθλητικογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής συνοδευόμενη από την δημοσιογράφο Εύη Φραγκάκη και συγκέντρωσε τα βλέμματα με το κοντό της φόρεμα και τις ψηλές της μπότες. Στο μικρόφωνο ήταν ο Δημήτρης Μπάσης και τραγουδούσε την μεγάλη του επιτυχία «Ψίθυροι Καρδιάς».
https://youtu.be/FkwkVQkSJio

ΠΗΓΗ <a href=»http://www.protothema.gr/life-style/article/744328/to-tsifteteli-tis-eurudikis-valavani-upo-to-vlemma-tou-konstadinou-vassalou/» target=»_blank» rel=»noopener noreferrer»>.protothema.gr </a>

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr