Φωτιά στη Ραφήνα: Αποκάλυψη Θρίλερ… Δείτε ΠΩΣ Βρήκαν τους 26 Νεκρούς στην Αργυρή Ακτή, στο Μάτι.

Όσα λόγια και να πει κανείς μπροστά στην απώλεια που βιώνουμε από χθες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι είναι λίγα. Οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρέθηκαν μπροστά σε μια μακάβρια ανακάλυψη. Βρήκαν 26 ανθρώπους νεκρούς σε ένα οικόπεδο -κυρίως οικογένειες- να κείτονται νεκροί και αγκαλιασμένοι στην Αργυρή Ακτή, λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Τραγικές είναι οι στιγμές στην περιοχή της Ραφήνας, με τις Αρχές να ανασύρουν συνεχώς νεκρούς από σπίτια και αυτοκίνητα, μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της

Κάθε ώρα που περνούσε και ο αριθμός των θυμάτων ανέβαινε. Από τους 2 απανθρακωμένους που είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, πήγαμε στους 6, αργότερα στο λιμάνι της Ραφήνας μεταφέρθηκαν 8 σοροί και στη συνέχεια ήρθε η τραγική είδηση για 8 απαναθρακωμένες σορούς στο Μάτι, στον οικισμό που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθαν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για να αναδείξουν το μέγεθος της εθνικής τραγωδίας.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν τουλάχιστον ένα κορίτσι 15 ετών κι ένα βρέφος έξι μηνών που δεν άντεξε τις εισπνοές του καπνού στο Μάτι και πέθανε. Εκφράζονται φόβοι ότι ανάμεσα στους νεκρούς θα υπάρχουν κι άλλα ακόμη παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από απανθρακωμένα άτομα, εντοπίστηκαν και νεκροί στη θάλασσα. Αυτή τη στιγμή, στο λιμάνι της Ραφήνας μεταφέρονται με καΐκι σοροί ατόμων που περισυνελέγησαν από τη θάλασσα. Στο Μάτι βρέθηκαν 6 απανθρακωμένες σορούς.

Πρόκειται για ανθρώπους που μέσα στον πανικό τους έπεσαν στο νερό για να σωθούν από τη φωτιά. Τέτοια επεισόδια σημειώθηκαν στο Μάτι, το Κόκκινο Λιμανάκι και τη Ραφήνα.

Το πρώτο φως της ημέρας έφερε τις Αρχές αντιμέτωπες με τη φρικτή πραγματικότητα. Κοντά σε ταβέρνα στο Μάτι εντοπίστηκαν σε χωράφι 26 άνθρωποι απανθρακωμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

[Newsbomb] [Newsit]