«Φωτιά» η Ιωάννα Τούνη: Κοκκινομάλλα νεράιδα καβάλα σε άλογο [φωτο]

Την Ιωάννα Τούνη, τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο reality μόδας «My Style Rocks». Είναι μια «εκρηκτική» γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της και δεν φοβάται να προκαλεί.

Η Θεσσαλονικιά δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνει το κοινό της με το στόμα ανοιχτό, υπερδραστήρια στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αγαπά να ασχολείται με τα σόσιαλ μίντια ενώ έχει μεγάλη δραστηριότητα στο Instagram.

Mάλιστα όπως η ίδια γνωστοποίησε έφτασε τους 700 χιλιάδες followers ευχαριστώντας το κοινό της με μία φωτογραφία της στα χρώματα του κόκκινου πάνω σε ένα υπέροχο άλογο.

Η Ιωάννα Τούνη στο μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτησή της γράφει «700k λοιπόν ♥ και ούτε που κατάλαβα για πότε φτάσαμε! Κάθε μέρα γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι σε αυτό το προφίλ και θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, για την τόοοοοοοοοοοση στήριξη και την αγάπη που λαμβάνω από εσάς! Για πες να μου λυθεί η απορία, εσύ γιατί με ακολουθείς; Τιιιιιι θα ήθελες να σου δείχνω περισσότερο στο προφίλ μου; Είμαι όλη αφτιά» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.