Φωτιά η Όλγα Πηλιάκη: Ο Αισθησιακός Χορός της «έριξε» το Instagram και τους Τρέλανε Όλους
Www.true.gr

Φωτιά η Όλγα Πηλιάκη: Ο Αισθησιακός Χορός της «έριξε» το Instagram και τους Τρέλανε Όλους

Η Όλγα Πηλιάκη εκτός από αφοσιωμένη σύζυγος και τρυφερή μητέρα, είναι και μία πάρα πολύ όμορφη και σέxi γυναίκα. Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής μας εξέπληξε ευχάριστα φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, όπου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα και την σεμνότητά της. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη έχει αποκτήσει με τον γνωστό παρουσιαστή δύο υπέροχα παιδιά – τον Μανώλη και τη Μαλένα – και η οικογένειά της αποτελεί την μοναδική της προτεραιότητα.

Βέβαια, η Όλγα έχει και μια ιδιαίτερη αγάπη στον χορό! Η ξανθιά καλλονή δεν ασχολείται μόνο με τον αθλητισμό, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι και μια πολύ ταλαντούχα χορεύτρια. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μάλιστα, μας έδειξε το ταλέντο της συζύγου του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Όλγα Πηλιάκη φαίνεται να λικνίζεται υπό τους ρυθμούς της Beyonce, με αποτέλεσμα φυσικά να μας αναστατώσει όλους!

Δες το βίντεο:@olgapiliaki δε μπα να ντυθείς και μπαλαρίνα… σου είπα τέλος… Βρε που μπλέξαμε …? #? #olgapiliaki #hantampakakia #trelikanoniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Πηγή tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr