Ανατριχιαστικό το βίντεο teaser του Φως στο Τούνελ για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Το βίντεο πόσταρε η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική συνεχίζει την έρευνά της για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και αυτή την εβδομάδα. Αδιαμφισβήτητα η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα έχει σοκάρει όλη τη χώρα, ενώ η κοινωνία, η ιατρική κοινότητα αλλά και η ίδια η οικογένεια αναζητά τις απανήσεις για τα αίτια του θανάτων των τριών κοριτσιών. Τρία κοριτσάκια, αδελφάκια, τα οποία πέθαναν σε δυο χρόνια, από καρδιακή ανακοπή και ενώ προηγουμένως εμφάνιζαν περίεργα προβλήματα.

Η Αγγελική με το Φως στο Τούνελ θα είναι on air και αυτή την Παρασκευή, 25η Μαρτίου και θα παρουσιάσει τα νέα στοιχεία της έρευνάς της για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Φως στο Τούνελ: Ανατριχιαστικό το βίντεο για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα
Το teaser βίντεο είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά…», είναι το μήνυμα που εμφανίζεται κάποια στιγμή στο βίντεο την ώρα που οι δείκτες του ρολογιού χτυπούν δείχνοντας πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της εξιχνίασης της υπόθεσης, παιδικά γέλια ηχούν σαν κραυγές και η φωτογραφία της οικογένειας από την Πάτρα εμφανίζεται θολή και κατακόκκινη.

Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» υπόσχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, την ώρα που οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν τα πορίσματα με τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας εξέλιξη που αναμένεται να ξεκλειδώσει τις επόμενες κινήσεις των Αρχών, αναλόγως των συμπερασμάτων φυσικά.

Στην τελευταία της εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη μετά το τηλεφώνημα από μια αξιόπιστη πηγή, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. Ήπιε λίγο νερό, ανασυγκροτήθηκε και είπε on camera: «Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του». Δεν θέλησε να πει απολύτως τίποτα άλλο όμως ήταν εμφανές ότι είχε ταραχτεί πολύ με όσα μόλις είχε ακούσει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Πηγή: iefimerida.gr