Φόρεσε την Σιδερογροθιά και τον Βάρεσε Μπουνιά στο Κεφάλι. Αυτό που έπαθε όμως Δευτερόλεπτα μετά, θα του μείνει Αξέχαστο!
Www.true.gr

Φόρεσε την Σιδερογροθιά και τον Βάρεσε Μπουνιά στο Κεφάλι. Αυτό που έπαθε όμως Δευτερόλεπτα μετά, θα του μείνει Αξέχαστο!

Ένας έφηβος από το Conway, στο Αρκάνσας, σκέφτηκε ότι ήθελε να είναι «κακοποιός», φόρεσε ένα ζευγάρι σιδερογροθιές και πήγε κρυφά πίσω από ένα αγόρι που είχε τα τρία τέταρτα της ηλικίας του και το κορόιδευε ρίχνοντάς του γροθιά στο πλάι του κεφαλιού.

Με το βίντεο να τρέχει, ο έφηβος έκανε ακριβώς αυτό. Χτύπησε το νεαρό αγόρι ηλικίας 12 ετών, ρίχνοντάς το στο έδαφος.

Η επίθεση έκπληξη συνέβη στις 31 Μαΐου 2016 και ο 16χρονος Kane Millsaps αντιμετωπίζει τώρα μέχρι και 20 χρόνια φυλάκισης για τη βίαιη επίθεση…

Στο βίντεο φαίνεται, ότι παρόλο που το μικρό αγόρι ήταν πεςμένο στο έδαφος από τη γροθιά του 16χρονου, ο ίδιος συνεχίζει τη βίαιη επίθεσή του. Ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο του μικρότερου παιδιού, ενώ είναι κάτω.Ακόμη και ο δικηγόρος του MIllsaps, δεν μπορεί να αρνηθεί τη βιαιότητα της απρόκλητης επίθεσης. «Το βίντεο είναι αηδιαστικό», δήλωσε ο δικηγόρος Millsaps, Frank Shaw.

Μετά την αιφνιδιαστική επίθεση, το 12χρονο θύμα έμεινε με σπασμένα δόντια, ένα χτύπημα στο λαιμό του και μαυρισμένο το δεξί μάτι. Είναι τυχερός που δεν πέθανε ή δεν τον άφησε παράλυτο.Η μητέρα του Millsaps εξήγησε τη συμπεριφορά του αγοριού της. Ισχυρίστηκε ότι, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά ζητήματα, πρέπει να δικαιολογηθεί. Έχει βίαιο ιστορικό.

awm.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr